Címke: adomány
Keresés
Dátum választó
Rendezés
259 találat
2023.03.09

A nők a mozgatórugói a hétköznapoknak

Nőnapi extra napot tartott a Plazma Center, melynek során nem csak ajándékokkal kedveskedett a plazmaadóinak, hanem a húsz éve működő Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület részére is átnyújtotta a 100 000 Ft-os támogatását.
2023.02.10

Ölelő Kezek Napja a Plazma Centerben

100 000 Ft-ot adományozott a Plazma Center az Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány javára, plazmaadói önkéntes segítségnyújtásának köszönhetően. A központ nagyon hálás azért, hogy mindig a jó ügy mellé állnak a donorjaik, ezért azok között, akik az Ölelő Kezek Napja akcióban részt vettek, egy Tefal Kenyérsütőgépet sorsoltak ki!
2023.01.19

Scoregoal: adomány az Autizmus Centrum javára

Az SG Kecskemét Futsal csapata december 22-én fontos meccset nyert meg a DEAC-cal szemben, és emellett egy nemes cél is vezérelte a kék oroszlánokat karácsony előtt. A meccs teljes jegybevételét felajánlották a Kecskeméti EGYMI Autizmus Centrum részére, illetve a további szurkolói felajánlásokat a klub kiegészítette.
2022.12.22

Összefogásban érkezett a segítség Kiskunhalasra

A Kecskeméti Médiacentrum adománygyűjtő akciójának ajándékait a kecskeméti Áldozatsegítő Központnak kedden adta át. Tíz áldozatot választottak ki a központ munkatársai, melyek közül egyikőjük megajándékozása egy összefogásnak köszönhetően valósult meg. Egy verbálisan és fizikailag is bántalmazott kiskunhalasi nő kérése egy biztonsági kamera volt, amit a Halas Tv-vel, valamint a Connextion Számítástechnika Szaküzlet és Szervizzel közösen tudtunk teljesíteni.
2022.12.21

Boldogságtól csillogó szemek várták a Plazma Centert

Szerencsére nem a láztól, hanem a boldogságtól csillogtak a gyermekek szemei a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán, mivel a Plazma Center jóvoltából ellátogatott hozzájuk PlazMackó és a bohócdoktorok is, akik nem csak pirossá varázsolták az orrukat, hanem még finomságokkal is kedveskedtek. Voltak, akik meglepetésükben még pár könnycseppet is ejtettek.
2022.12.21

Űrutazásban lehetett része a kórház kis betegeinek

Kedden sem maradtak élmények nélkül a gyermekek a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán. Ezúttal a Digitális Tudásközpont munkatársai látogattak el az osztályon fekvő kis betegeinkhez, és szuper intelligens játékokat hoztak magukkal kipróbálni.
2022.12.19

Eredeti Anna Margit-festményt adományoz Borotának a festőművész fia

Anna Margit (1913-1991) világhírű festőművész fiával, Péter Vladimir Munkácsy-díjas ötvös- és szobrászművésszel budapesti galériájában találkozott Farkas P. József, a kecskeméti Wojtyla Barátság Központ alapító-igazgatója. A pénteki megbeszélés során felvetődött a gondolat: jövő tavasszal eredeti festményt kapjon ajándékba Borota, Anna Margit szülőfaluja. Emellett alkotótábor is nyílhat a jövőben a határmenti településen.
2022.12.14

Fashion Reggeli: A kórházban karácsonyozóknak gyűjtöttek

Az év utolsón Fashion Reggelijén összegyűlt adományokat adta át a kecskeméti kórházban a Malom Központ ügyvezetője, Rácz József és az esemény főszervezője, Kisné Mándity Dóra marketing event manager. A rengeteg, jó szívvel adott édességet, játékot, könyvet és egyéb meglepetést dr. Horváth Zsolt orvosigazgató köszönte meg a kórház és a betegek nevében.
Engert Jakabné alpolgármester önkéntesként segítette a rendezvényt
2022.12.11

Óriási siker volt a 30. Jótékonysági Filléres Börze

30. alkalommal rendezte meg az Első Kecskeméti Lions Club a Jótékonysági Filléres Börzét a kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában a hétvégén. Mintegy öt kamionnyi adomány érkezett a németországi és ausztriai testvérklubok felajánlásából. A befolyt összeget a Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Szervezete segítségével látássérültek és a hátrányos helyzetű gyermekek támogatására fordítja a klub.
2022.12.06

Hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékozott meg a rendőrség

Rászoruló családokat támogat a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága. Harmadik éve szervezik meg a „GYERMEKKARÁCSONY” cipősdoboz akciót, mellyel a hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát szeretnék szebbé tenni. Az ajándékcsomagokat ma délelőtt adták át a Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezetének.
2022.11.18

Tegyünk együtt csodát! Adjunk egy új esélyt egy kecskeméti csodanőnek!

Egy utolsó esélyt kapott a sorstól egy hányattatott sorsú kecskeméti édesanya. Életében először végre szabad lehetne kislányával, egy szörnyű házassággal a háta mögött, ha sikerülne összegyűjtenie hárommillió forintot. Pszichológusa, Leskovics Ortelli Andrea és az E-Kecsap Alapítvány mellé állt, és gyűjtés indult érte. Olvasóink is segíthetnek, hogy közösen csodát tegyünk, és új életet kezdhessen a család.