Házhoz mentek a rendőrök Kunszentmiklóson

2023. 07. 19., 15:40
Többek között vagyonvédelmi, internet-biztonsági tanácsokat kaptak az érdeklődők Kunszentmiklóson. A rendőrök a helyi „kis piac” standjainál mindenki figyelmét felhívták arra, hogy ne dőljenek be az online csalóknak.
A galéria 10 képet tartalmaz

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai 2023. július 19-én délelőtt a helyi „kis piac” standjainál várták az érdeklődőket bűnmegelőzési „portékáikkal”. Kicsik és nagyok is találtak az érdeklődési körüknek megfelelő témát, hiszen vagyonvédelmi, internet-biztonsági tanácsokat kaphattak, a rendőrök beszéltek a drogok és az alkohol negatív hatásairól és a megelőzési lehetőségekről, valamint a hozzátartozók közötti erőszak megelőzése, megszakítása témakörében is megfelelő felvilágosítást kaphattak azok, akiket érdekelt ez a kérdéskör.

Együttműködő partnerként a Kunszentmiklósi Járási Hivatal képviselői, a Kunszentmiklósi Családsegítő Szolgálat munkatársai, az AB Aegon területi képviselője, valamint a Kunszentmiklósi Polgárőr Egyesület tagjai is segítették a rendőrség munkáját. A rendezvény lebonyolításában a rendőrkapitányság iskolaőrei nyújtottak segítséget.

A megjelentek a vagyonbiztonságukért maguk is tehettek: lehetőség volt ugyanis kerékpár-regisztrációra az érdeklődőknek. Az online bejegyzést a bűnmegelőzési szakemberek segítették.

Forrás: police.hu