Címke: bűnmegelőzés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
329 találat
2024.04.25

Rendőrségi nyílt nap

Nyílt napot tartottak a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőrfőkapitányságon. Az érdeklődők látványos és játékos formában tanulhattak a bűn- és balesetmegelőzésről, valamint a katasztrófavédelemről.
2024.04.17

Házhoz megyünk

Ezzel a címmel szervezett prevenciós előadást és interaktív játékokat a Kecskeméti Rendőrkapitányság szerdán a Széchenyi István Közösségi Házban, valamint a Széchenyi sétányon.
2024.04.17

Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon!

Ezzel a címmel szervezett prevenciós előadást és interaktív játékokat a Kecskeméti Rendőrkapitányság szerdán a Széchenyi István Közösségi Házban, valamint a Széchenyi sétányon. A cél az volt, hogy az érdeklődők megismerjék a rendőrség munkáját, betekintést nyerjenek a bűn- és balesetmegelőzésbe.
2024.02.22

Megrázó, gondolatébresztő tárlat nyílt a Malomban a Bűncselekmények Áldozatainak Napján

Az emberkereskedelem, a prostitúció, a családon belüli erőszak áldozataira és a bűncselekmények megelőzésére hívja fel a figyelmet a Malom Központ második emeletén csütörtökön megnyílt kiállítás. Február 22-e, a Bűncselekmények Áldozatainak Napja alkalmából megrázó és elgondolkodtató performanszt is bemutatott a Malomban Sebők Maja és társulata. Az esemény kapcsán szakembereket kérdeztünk az aktuális magyarországi és kecskeméti helyzetről.