HÍRÖS VACSORA: Vacsorázz a főtéren a jótékonyság jegyében

2023. 08. 07., 11:52
Már elindult a jegyértékesítés a népszerű Hírös Vacsora jótékonysági rendezvényére. A közös étkezés kivételesen nem a Főtéren kerül megrendezésre, idén a Szent István téren fogjuk közösen eltölteni a vacsorát.

2023. augusztus 24-én, csütörtökön 15. alkalommal hívja tagjait és vállalkozásait a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, a jótékonysági HÍRÖS VACSORÁRA a Kecskeméti Csárda csapatával közösen Kecskemét központjába.

Köszönjük az együttműködést, a jótékonykodást, hogy az elmúlt években felmerült gazdasági nehézségek ellenére is részvételükkel segítették a rendezvényt céljai megvalósításában. Örömmel vennénk, ha az összefogás a jövőben is töretlen maradna, hiszen a vacsora kiváló alkalom arra, hogy a családjukkal, kollégákkal, barátokkal, ismerősökkel egy ízletes vacsora mellett együtt lehessenek, eltölthessenek egy kellemes estét egy különleges helyszínen - olvasható a szervezők közleményében.

Bár a célok változatlanok, a helyszín ÚJ: Kecskemét, Szent István tér (a Városháza, a Nagytemplom és a Tűzoltóság által körülölelt terület) 17.30, illetve 19.00 órára várják vendégeinket az alábbi menüválasztékkal:

-  A menü: „Pacalpörkölt köményes burgonyával, házi vegyes savanyúsággal”

-  B menü: „Sertéstarja steak burgundi mártással, savanyított zöldségekkel és grillezett jércemell steak fokhagymás-  fűszeres parázsburgonyával”

A menü ára 5.000 Ft, amely egy pohár fröccsöt vagy ásványvizet is magában foglal.

A jegyelővételnél szíveskedjenek jelezni, melyik menüt és időpontot választják.

Idén is biztosítunk lehetőséget támogatói jegyek vásárlására. Azok, akik személyesen nem tudnak részt venni a rendezvényen, 2.500 Ft értékű támogató jeggyel tudják segíteni a rendezvény célját.

20 vacsorajegy elővételi megváltása esetén +1 menüt térítésmentesen adunk ajándékba, és minden támogatónak az alábbi megjelenési lehetőségeket biztosítjuk:

-       a rendezvény helyszínén molinó, rollup elhelyezése,

-       a vacsoraasztalon lévő támogatói táblákon a vállalkozás nevének feltüntetése,

-       a kamara weboldalán és közösségi felületein a támogatók megnevezése,

-       a rendezvényről szóló médiamegjelenésekben a támogatók közzététele.

Vacsorajegyek a kamara ügyfélszolgálatán kaphatók. (Kecskemét, Árpád krt. 4.).

További információ Tóth Anitától a 76/501-508-as, illetve Orosziné Varga Zelmától a 76/501-509-es telefonszámon kérhető.