Címke: Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.02.29

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak

1,5-1,5 millió forintot adott át február 23-án a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara két gyermekek védelmével, támogatásával foglalkozó szervezetnek. A kamara által szervezett Üzleti Élet Jótékonysági Bálján befolyt összeget az Élethinta Közhasznú Alapítvány, valamint az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa kecskeméti központjának javára ajánlották fel.
2024.02.23

Átadták az Üzleti Élet Jótékonysági Báljának adományait

Másfél-másfél millió forintot adott át ma (pénteken) délelőtt a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara két gyermekek védelmével, támogatásával foglalkozó szervezetnek. A kamara Üzleti Élet Jótékonysági Bálján befolyt összeget az Élethinta Közhasznú Alapítvány, valamint az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa kecskeméti központjának javára ajánlották fel.
2024.02.10

450 milliárd forintot biztosít a kormány a vállalkozások fejlesztésére GINOP Plusz programon keresztül

A kormány célja, hogy az infláció sikeres visszaszorítását követően 2024-ben helyreállítsa a gazdasági növekedést és 4 százalék körüli GDP növekedést érjen el. A dinamikus fejlődés támogatása érdekében a kormány a második negyedévtől kezdődően 450 milliárd forintot biztosít fokozatosan a vállalkozások számára a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz programon keresztül - olvasható a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara oldalán.
2024.01.27

Idén is jól sikerült a jótékonysági kamarai bál

Közel kétszáz üzletember és közéleti személyiség vett részt azon a jótékonysági bálon, amelyet a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezett szombat este. A vállalkozókat támogató köztestület rendezvényének a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont adott helyet. Az 1998 óta kétévente megrendezésre kerülõ rendezvény bevételébõl az Élethinta Közhasznú Alapítványt és az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa kecskeméti központját támogatják.
2024.01.22

Elkezdődött az idei SZKTV megmérettetés sorozat

A területi előválogatók megrendezésével Bács-Kiskun vármegyében is elkezdődött az idei Szakma Kiváló Tanulója Verseny(SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny. A megyében idén 600-an jelentkeztek a vizsgafeladatok megírására. A versenyek országos döntőjére Budapesten, az évente megrendezésre kerülő Szakma Sztár Fesztiválon kerül sor.
2024.01.10

Kibővül a Széchenyi Kártya Program

Nagy Márton Nemzetgazdasági Miniszter a magyar kkv-k további megerősítése érdekében Széchenyi Kártya Program MAX Plusz újabb kibővítéséről döntött - olvasható a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján.
2023.12.18

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak

Mesteravatót tartott a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara az Ifjúsági Otthon tükörtermében, majd a vármegye legsikeresebb vállalkozásait és vállalkozóit díjazta a kecskeméti Városházán tartott évzáró küldöttgyűlésén. A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara ezekenkívül bemutatta a TOP 100-as kiadványát is. Megjelent a Gazdasági Ablak legújabb adása!
2023.12.14

Bemutatta TOP 100-as kiadványát a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Bemutatta a vármegye legnagyobb vállalkozásait bemutató TOP 100 - Bács-Kiskun Vármegye Gazdasága 2023 című kiadványát a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara csütörtök délután a kecskeméti Városházán. Gaál József kamarai elnök köszöntőjében kiemelte: a vármegye gazdasága egészségesen működik, és jó összetételű az ágazatok, a vállalkozásméretek és a tulajdonosi szerkezet szempontjából is.
2023.12.14

A vármegye legjobbjait díjazta a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

A vármegye legsikeresebb vállalkozásait és vállalkozóit díjazta a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara csütörtökön a kecskeméti Városházán tartott évzáró küldöttgyűlésén. Az ünnepi alkalmon az arra érdemes diákoknak támogatást adtak át a kamara által szervezett 15. Hírös Vacsorán összegyűlt adományokból. Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere köszöntőjében hangsúlyozta: városunk mindent megtesz azért, hogy az infrastruktúra fejlesztésével lekövesse és tovább ösztönözze az elmúlt évek robbanásszerű gazdasági fejlődését.
2023.12.14

Ideiglenes útlezárás Kecskeméten

A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara épülete mögött a Burga utca és a Muraközy János utca közötti útszakasz daruzási munkák miatt 2023. 12. 15-én (péntek) 12.00 és 15.00 óra között ideiglenesen le lesz zárva a forgalom elől.
2023.12.12

Negyven új mestert avatott a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Negyven kiváló szakember vehette át mesterlevelét december 12-én, kedden a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon tükörtermében. Az ünnepi eseményen Gaál József, a mesterképzéseket szervező Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke hangsúlyozta: a mesterlevél a „szakmák diplomája”, az elérhető legmagasabb végzettség, amely stabil egzisztenciát biztosít, egyúttal hozzájárul a térség gazdasági fejlődéséhez és a munkahelyteremtéshez.
2023.10.16

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak

Megjelent a legújabb Gazdasági Ablak magazinunk, amelyben két érdekes eseményről számolunk be. Két nép gazdasági eredményeiből közösen tanulva folytattak komoly szakmai eszmecserét október 11-én Lakiteleken a „Magyar-olasz gazdasági konferencián”. Az eseményen neves hazai és olasz gazdasági szakemberek napjaink legjellemzőbb gazdasági folyamatait felvázolva próbáltak megoldási javaslatokat találni a pénzügyi kihívásokra. A Gazdasági Ablak második részében pedig a nemrégiben megnyílt "A munka világa" című fotográfiai kiállításról számolunk be.