Tömegbaleset az M5-ösön: negyven jármű ütközött öt balesetben

2022. 12. 23., 11:09
FRISSÍTVE: 2022. 12. 24., 17:43
Mint kiderült, összesen negyven autó ütközött mintegy tizenöt helyszínen az M5-ös autópályán a reggeli ködben. Összesen tizenkilenc személy sérült meg, hárman súlyosan és tizenhatan könnyebben. Az összetört autók műszaki mentése folyamatos, a délutáni órákig is eltarthat.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 16 képet tartalmaz

Frissítés: A reggeli és a délelőtti órákban az M5-ös autópályán történt balesetekben összesen negyven autó ütközött mintegy tizenöt helyszínen. Összesen tizenkilenc személy sérült meg, hárman súlyosan és tizenhatan könnyebben.

Korábban írtuk:

Szeged felé haladt vendégmunkásokkal az autó, amikor a mögötte érkező három gépkocsival összeütközött. Kettő kilométerrel arrébb Budapest irányába, a felüljáró alatt újabb négy autó ütközött. Három kilométerrel feljebb kilenc jármű ütközött, itt az autók elzárták a sztráda minden sávját. Újabb két kilométerrel feljebb három autó ütközött a feltorlódott kocsisorban, a fentebbi szakaszon pedig két autó ütközött egymásnak.

A balesetekben résztvevő kocsikban szinte mindenhol vendégmunkások ültek. A sofőrök valószínűleg fáradtak voltak, és nem a látási és útviszonyoknak megfelelően vezettek, ezért történhettek az egymás utáni balesetek a reggeli ködben.