Címke: m5-ös autópálya
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.02.06

Befutott valaki az M5-ösre Lajosmizsénél, elütötték

Az elsődleges adatok alapján hétfő délelőtt egy férfi befutott az M5-ös autópályára Lajosmizsénél, ahol elütötte egy szabályosan haladó személyautó. A jármű sofőrje valószínűsíthetően vészfékezett, ezért a mögötte haladó további két személyautó, valamint egy tehergépjármű is összeütközött. A karambolban az autópályára befutó férfi súlyosan sérült, a járművekben ülők közül pedig ketten könnyebben sérültek. A baleset következtében feltorlódott sorban további két gépjármű is ütközött, mely során egy személy súlyosan megsérült - közölte a rendőrség.
2023.01.06

Hamar elfogták az M5-ös autópályán halálos balesetet okozó embercsempészt

Egy migránsokat szállító jármű szenvedett balesetet az M5-ösön Táborfalva magasságában csütörtök délután. Egy ember meghalt, többen megsérültek. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai akarták igazoltatni a sofőrt, azonban a férfi nem állt meg. Az embercsempész elmenekült a helyszínről, majd 1 kilométerrel arrébb, eszméletlen állapotban találtak rá a rendőrök.
2022.12.23

Fokozott rendőrségi ellenőrzést tartottak az M5-ösön, 580.000 forint bírságot szabtak ki

Folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a sztráda megyei szakaszán. A Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai december 22-én, csütörtökön 9 óra és 13 óra között az M5-ös autópályán – a közlekedésbiztonsági és közbiztonsági helyzet javítása érdekében – fokozott ellenőrzést tartottak, melynek keretében 21 sofőrrel szemben összesen 580.000 forint helyszíni vagy közigazgatási bírságot szabtak ki - közölte a rendőrség pénteken.