Címke: m5-ös autópálya
Keresés
Dátum választó
Rendezés
23 találat
2023.03.28

Kamionok ütköztek az M5-ösön Lajosmizsénél, több kilométeres a kocsisor

Egymásba futott három román kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Lajosmizse közelében a 67. kilométernél kedden délelőtt. Egy ember nem tudott kiszállni az egyik járműből, őt feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos és lajosmizsei önkormányzati tűzoltók - írja a katasztrófavédelem. Az érintett sztrádaszakaszon több kilométeres kocsisor torlódott fel a Budapest felé vezető oldalon.
2023.02.06

Befutott valaki az M5-ösre Lajosmizsénél, elütötték

Az elsődleges adatok alapján hétfő délelőtt egy férfi befutott az M5-ös autópályára Lajosmizsénél, ahol elütötte egy szabályosan haladó személyautó. A jármű sofőrje valószínűsíthetően vészfékezett, ezért a mögötte haladó további két személyautó, valamint egy tehergépjármű is összeütközött. A karambolban az autópályára befutó férfi súlyosan sérült, a járművekben ülők közül pedig ketten könnyebben sérültek. A baleset következtében feltorlódott sorban további két gépjármű is ütközött, mely során egy személy súlyosan megsérült - közölte a rendőrség.
2023.01.06

Hamar elfogták az M5-ös autópályán halálos balesetet okozó embercsempészt

Egy migránsokat szállító jármű szenvedett balesetet az M5-ösön Táborfalva magasságában csütörtök délután. Egy ember meghalt, többen megsérültek. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai akarták igazoltatni a sofőrt, azonban a férfi nem állt meg. Az embercsempész elmenekült a helyszínről, majd 1 kilométerrel arrébb, eszméletlen állapotban találtak rá a rendőrök.