Ivkovic Stojan a kemény munkában hisz továbbra is

KÖZLEMÉNY
2024. 02. 08., 09:30
Pénteken az Oroszlány ellen gyűjthet be újabb fontos sikert a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A mérkőzés külön pikantériája, hogy a vendégek vezetőedzője Váradi Kornél, aki a hírös városi gárdát is irányította korábban.

Mindkét együttes számára kiemelten fontos lesz a pénteki összecsapás, hiszen egyetlen győzelem választja el egymástól a feleket a tabellán. Kecskeméti siker esetén az Ivkovic-legénység több helyet is ugorhat előre, ami nagy erőt adna az alapszakasz hátralévő részére. 

Ivkovic Stojan szakmai igazgató továbbra is a kemény munkában hisz. Ennek adott ismét hangot nyilatkozatában:

- A Honvéd meccs után sem volt rossz érzésem, mert az akarattal, a hozzáállással ott sem volt probléma, csak a dobószázalékunk volt katasztrofális akkor - mondta Ivkovic Stojan. - Szegeden fordult a kocka, feljavultunk a dobásokban, és foghíjasan is nyerni tudtunk. 12 éve, mióta Kecskeméten vagyok, én a kemény munkában hiszek. Amikor jöttek az eredmények, sikereket értünk el, akkor sem ünnepeltettük magunkat. Most pedig, hogy kevésbé fut a szekér, nem esünk kétségbe, hanem dolgozunk tovább alázatosan, ahogyan korábban is tettük. Minimális különbségek vannak a csapatok között. Az OSE most hozott egy új kanadai játékost, Shamiel Stevensont, aki az ABA-ligában is szerepelt. Nyilvánvaló, hogy ez jól és rosszul is elsülhet nekik is, nekünk is. Természetesen, mint minden meccsen, most is a győzelem a prioritás számunkra. Szurkolóink biztatására számítunk.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - MVM-OSE Lions
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 20. forduló
2024. február 9., péntek 18:00 - Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Győrffy Pál Attila, Nyilas István
MKOSZ ellenőr: Schäffer Béla

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.


Szurkolói információk

Most is lesz van egy dobásod játék, részletek itt 

Jegy- és bérletárak

Szerző: Komáromy András