„Jövőd a tét!” Pályaválasztási kiállítás a Messziben

2023. 10. 27., 13:36
A Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal immár huszadik alkalommal rendezte meg saját Pályaválasztási Kiállítását. A Jövőd a tét címet viselő rendezvénysorozatra ma a 7-8. osztályos tanulókat és pedagógusokat várták a Messzi István Sportcsarnokban. A családtagok, szülők pedig holnap nézhetik meg a kiállítók standjait.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 30 képet tartalmaz

A kiállítást dr. Zöld-Nagy Viktória, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium munkaerőpiacért, munkavédelemért és foglalkoztatás-felügyeletért felelős államtitkára nyitotta meg. Kecskemét részéről Nemcsik Mátyás képviselő, valamint dr. Zombor Attila a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal főigazgatója köszöntötte a látogatókat és látta el útravaló gondolatokkal a pályaválasztás előtt álló fiatalokat.

Mint elhangzott, a vármegyében három város, Kalocsa, Kecskemét és Baja ad otthont a ,,Jövőd a tét!" Pályaválasztási Kiállításnak. A települések közül a középső állomás a megyeszékhely, és egyedül itt kétnapos a rendezvény. Kecskeméten 62 kiállító, köztük 36 középfokú tanintézmény, 1 egyetem, 15 munkáltató és 10 egyéb intézmény, szervezet mutatkozott be. A Kiállításra pedig 48 iskolából több mint 4600 fő regisztrált előzetesen.  

A Jövőd a tét!” Pályaválasztási kiállításról és a megyei foglalkoztatottsági helyzetképről bővebb összeállítást láthatnak a Kecskeméti Televízió Kiemelő című magazinjában.