Halálos baleset - Kamion és személyautó ütközött a 44-esen

Nyárlőrinc térségében történt a baleset

KÖZLEMÉNY
2023. 11. 30., 08:42
Egy személyautó vezetője életét vesztette, amikor frontálisan ütközött egy kamionnal Nyárlőrinc határában a 44-es főúton, ma(csütörtök) kora reggel.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 32 képet tartalmaz

Helyszíni beszámolók szerint Kecskemét felől haladt a személykocsi, amikor eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba és frontálisan ütközött a szemből érkező alkatrészeket szállító román kamionnal.

A hatalmas ütközéstől a személyautó az út szélére csapódott, a benne egyedül ülő középkorú férfi beszorult, őt a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiemelni a roncsok közül. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már a mentők sem tudták megmenteni.

A román kamion vezetőjének nem esett baja, de elmondta, hogy Kecskemétre szállított volna autó alkatrészeket, amikor a baleset megtörtént. Járműve viszont annyira meghibásodott, hogy csak kamionmentő segítségével tudták elvontatni a helyszínről. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, a helyszíni szemle és a mentés miatt időszakosan teljesen lezárták a 44-es főút ezen szakaszát.