Karácsonyi ajándékot kaptak a tanyavilágban élők

2022. 12. 20., 13:01
A tanyasi rászoruló családok számára szervezett gyűjtést a Sophia Loretta menyasszonyi ruhaszalon és a Bohém Liget közösen. Az adományokat a Máltai Szeretetszolgálat Dél-Alföldi Regionális Központja, a Kadafalvi Polgárőr Egyesület és Jakabszállás Önkormányzata kapta, akik által a csomagok biztosan azokhoz jutnak el, akiknek leginkább szükségük van rájuk.
A galéria 7 képet tartalmaz

Több mint 100 doboznyi csomagot gyűjtött össze az elmúlt hetekben a mélyszegénységben, a tanyavilágban élő családok számára a Sophia Loretta menyasszonyi ruhaszalon és a Bohém Liget. Az ajándékokat olyan szervezetek kapták, akik által az adomány a megfelelő helyekre jut el.

-Kecskemét környékén a tanyavilágban élők számára, családosok számára indult a cipősdoboz akció. Az ajándékok három megbízható szervezeten keresztül jutnak el a rászorulókhoz - mondta dr. Mák Kornél, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke.

Az ajándékdobozokat a dr. Rigó Orsolya, a Máltai Szeretetszolgálat Dél-Alföldi Regionális Központjának igazgatója, Kovács László, a Kadafalvi Polgárőr Egyesület titkára és Szabó György Róbert, Jakabszállás polgármestere vette át. A csomagok tartós élelmiszer mellett játékokat, női, férfi és gyermekruházatot rejtenek.

-A mélyszegénységben élő tanyasi gyerekeknek családoknak gyűjtöttük össze az adományokat. 120 doboznyi  szeretetöröm gyűlt össze. Szerintem nagyon fontos a mai világban, hogy odafigyeljünk egymásra - nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Darányi Szilvia, a Sophia Loretta Menyasszonyi Ruhaszalon tulajdonosa.

Az összefogásnak köszönhetően a rászorulókhoz is eljut egy cipősdoboznyi szeretet.

-Már régi álmom volt hogy részt vegyek egy ilyen adománygyűjtő akcióban és most ez a vágyam is megvalósult - mondta Félix- Nagy Klára, a Bohém Liget tulajdonosa.

Kecskeméten és környékén nagy a tanyavilág, sokan nélkülöznek, de az ilyen összefogásoknak köszönhetően egy kicsit szebb lehet az ő ünnepük is.