Kerékpár: háromszor szólít nyeregbe az MKB Bank Cycling Team

2023. 02. 16., 09:32
Három remek bringás eseménnyel várja az elszánt bringásokat februárban az MKB Bank Cycling Team. 18-án terepre, 19-én országútra, 26-án pedig a Kiskunságot átszelő túrára várják azokat, akik télvíz idején sem akasztják szögre a kerékpárjaikat.

Február 18-án (szombaton) folytatódik a régió legkeményebb és egyetlen téli kerékpáros sorozata, a Winter Kúp! A 3. forduló helyszíne a sokak által ismert, kedvelt és „rettegett”, ballószögi Nyakvágó-domb és környéke. Az évek óta futó téli kerékpáros sorozat egyszer már ellátogatott Ballószögre. Akkor az eső és a sár nehezítette a versenyt, az előrejelzés szerint most a száraz idő és a  persze a megszokott homok lesz az extra ellenfél.

WINTER KÚP 3. FORDULÓ

2023. február 18. (szombat), 13:00 óra

Részletek: https://www.elsosor.com/2023/02/09/winter-kup-2022-23-3-fordulo/

Az egyesület másnap közös edzésre hívják az országúti kerékpárosokat. Itt kiemelten fontos, hogy csak olyan kerékpárosok csatlakozzanak az eseményhez, akik már az idén is többször ültek edzés jelleggel a kerékpárjukon!

Február 19-én (vasárnap) a város és a környék amatőr országúti kerékpárosai vehetnek részt egy kiváló hangulatú, lendületes, közös kilométergyűjtésen. Az esemény különlegessége, hogy a résztvevők először találkozhatnak a az MKB Bank Cycling Team új tagjaival is.

A tervezett átlagsebesség 32-33 km/óra, a tervezett táv 100 km. Az eseményt egy kísérőautó követi. Az esemény esős időjárás esetén elmarad. (De az időjósok jó időt jósolnak!)

KÖZÖS BRINGÁZÁS AZ MKB BANK CYCLING TEAM KERÉKPÁROSAIVAL

2023. február 19. vasárnap 13:30

Részletek: https://www.facebook.com/events/1273995056485560

Gyülekező: 13 órától Veloroom Bike & Cafe, Kecskemét, Homokbánya Bringapark

Indulás: 13:30, menetidő kb. 3,5 óra

Akik ezen a hétvégén részt vettek egy vagy másik, esetleg mindkét eseményen, hat napjuk lesz, kipihenni magukat, és felkészülni az újabb MKB Bank Cycling Team által szervezett megmérettetésre.

Február 26-án (vasárnap) ugyanis hetedik alkalommal vágnak neki a pusztának azok az elszánt bringások, akik hideg időben sem akasztják szögre a bringás cipőt, akik nem félnek a homoktengertől, a sártól, hótól, jégtől, vagy ezek kombinációitól, illetve elmaradásától. A VII. Vad Kunság ismét a Kiskunsági Nemzeti Park ikonikus helyeit érinti, és ugyanúgy szól a beszélgetve, fotózgatva túrázóknak, mint a versenyzőknek.  A kerekegyházi labdarugópályától rajtoló túra, ugyanis egyben az aktuális Winter Kúp sorozat zárófutama is. Az esemény egyaránt kiváló szórakozást nyújt annak is, akit a versenyszellem hajt, és annak is, akit a táj szépsége vonz. A sportközpontban tartott tésztapartin pedig mindenkit megvárnak, lehet mesélni az élményekről. Azok pedig vannak, nem véletlenül rendezik meg hetedszer is.

VII. Vad Kunság gravel túra

2023. FEBRUÁR 26., VASÁRNAP, 11:00

Részletek: