Közönségdíjas lett a Four Points by Sheraton

KÖZLEMÉNY
2023. 06. 20., 13:13
Átadták a Business Excellence 2023 díjakat az üzleti turizmus legjobbjainak. A rendezvényen kiderült, hogy a legjobb business hotel, vidék kategóriában közönségdíjas lett a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont.

A Business Traveller Hungary szerkesztősége által alapított Business Excellence díjjal idén is olyan piaci szereplők teljesítményét ismerték el, amelyek szolgáltatásuk színvonalával kiemelkedtek versenytársaik közül és hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A korábbi évek hagyományos díjkategóriái mellett az idei évben újonnan alapított kategóriaként elismerést kapott a magyar turisztikai piac növekedéséhez leginkább hozzájáruló, hazánkban szervezett nemzetközi üzleti esemény, a legmegbízhatóbb, legmagasabb színvonalú üzleti catering szolgáltató, illetve különdíjasként a legzöldebb üzleti szolgáltatást biztosító üzleti turisztika szolgáltatás is. A légitársaság mezőnyében az idén a legrugalmasabb és legszélesebb corporate vállalati szolgáltatást nyújtó légifuvarozókat kerestük.

A szakma prominens képviselői 10+1 kategóriában adták át az elismeréseket az üzleti turizmus legjobbjainak, a Business Traveller Hungary magazin szakmai zsűrije, valamint az olvasóközönség szavazatai alapján. A döntőbe jutott vállalkozásokra az idén kiemelkedően sok, közel kétezer szavazat érkezett, ami több kategóriában kifejezetten szoros versenyt eredményezett a legjobbnak tartott szolgáltatók között.

A 10+1 kategória nyertesei 2023

Legjobb Business Hotel, Budapest kategória szakmai győztese: Hotel Moments Budapest

Legjobb Business Hotel, Budapest kategória közönségdíjasa: Budapest Marriott Hotel

Legjobb Business Hotel, vidék kategória szakmai győztese: Hunguest BÁL Resort

Legjobb Business Hotel, vidék kategória közönségdíjasa: Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

Legjobb rendezvényhelyszín, Budapest kategória szakmai győztese: Haris Park

Legjobb rendezvényhelyszín, Budapest kategória közönségdíjasa: Millenáris

Legjobb rendezvényhelyszín, vidék kategória szakmai győztese: LUA Resort, Balatonfüred

Legjobb rendezvényhelyszín, vidék kategória közönségdíjasa: Etyeki Kúria

Az év legígéretesebb üzleti turisztikai fejlesztése, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA) különdíja: Hotel Helikon Keszthely

forrás: turizmus.com