Még lehet jelentkezni a honvédelmi táborokba

2023. 05. 21., 13:29
Több településen vannak még szabad helyek a Magyar Honvédség honvédelmi táboraiban - írja az MTI.
A galéria 8 képet tartalmaz

Kecskeméten, Nyíregyházán, és Soponyán még vannak szabad helyek a honvédelmi sporttáborokban, és lehet még jelentkezni a túlélőtáborokba Nagybarcára, Csobánkára, Székesfehérvárra és Bodrog községbe.

A www.honvedelmitabor.hu adatai szerint a harcos tematikájú táborba Várpalotán, Balassagyarmaton, Tiszaszigeten, Hódmezővásárhelyen, Tatán, Soponyán, Fadd-Domboriban, Salgótarjánban, Debrecenben, Püspökszilágyon és Halásztelken vannak még szabad helyek.

Ezeken túl még vannak szabad helyek a Csobánkán és a patcai Katica tanyán meghirdetett hagyományőrző táborokban, valamint az ócsai infokommunikációs, a balatonakarattyai vitorlás és a csobánkai rádióamatőr táborokban is.
Regisztrációért, valamint további információkért, friss hírekért érdemes követni www.honvedelmitabor.hu weboldalt és a Honvédelmi tábor közösségi oldalát.

A Honvédelmi Minisztérium korábban közölte: júniustól augusztusig csaknem száz táborban, 135 turnusban táborozhatnak a 12 és 18 év közötti fiatalok. Idén 17 féle különböző honvédelmi témájú tematikából lehet választani az ország mintegy 59 különböző helyszínén. A honvédelmi táborokba április elsején indult a jelentkezés.

Forrás: MTI

Képek: Honvédelmi tábor Facebook-oldal