Ökoestet tartottak a Sheratonban
„Szervezeti célunk, hogy a szálloda működését külső jegyeiben és napi rutinjában egyaránt hassa át a fenntartható fejlődés szolgálata, váljon ez érzékelhetővé a beszállító partnerek és a vendégeink számára, elősegítve ezzel a fenntartható társadalmi, gazdasági struktúrák kialakulását, megerősítését. Ma már, a maga nemében és európai viszonylatban is meghatározó és magas szolgáltatási színvonalú szolgáltatóként nem lehet kétséges, hogy a környezettudatos működés és társadalmi felelősségvállalás ne prioritásként legyen kezelve szállodánk életében” – emelte ki köszöntőjében Juszkó Anita a szálloda igazgatója.
A program egy látványos LED-show-val kezdődött, majd a hotel értékesítési és marketing igazgatója mutatta be a szállodát.
Az est zárásaként állófogadás keretében mutatkozott be a hotel Bistorant étterme, a kínálatban az étlapon is előnyben részesített helyi termelők alapanyagait felhasználva az ételek kínálatában.
A Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által meghirdetettet „Zöld Szálloda 2025-2026” pályázaton aranyfokozatú elismerést nyert el a közelmúltban, elismerve a környezettudatosság érdekében végzett munkájukat.