Óriási bulit csaptak a fiatalok a Tanévzáró Fesztiválon

2024. 06. 15., 08:35
Hetedik alkalommal került megrendezésre a Tanévzáró Fesztivál, aminek záróprogramjai a Vasútkertben voltak megtartva. A fiatalok kitombolhatták magukból a tanév fáradalmait, ezzel pedig hivatalosan megnyitották a nyári buliszezont.
Fotó: Gyenes Kata
A galéria 25 képet tartalmaz

Már hagyománnyá vált Kecskeméten, hogy a délelőtti futam után, egy óriási buli várja nem csupán a középiskolásokat, hanem a teljes város bulizni vágyó közösségét. Pénteken a Tanévzáró futamon mérkőzhetnek meg a középiskolás csapatok ügyességi versenyeken, logikai feladatokban és erőnléti próbákon, este pedig bulival folytatódott a program, ahol neves DJ-k pörgették a lemezeket. 

Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő, az esemény főszervezője korábban elárulta, az a céljuk, hogy évről-évre méltó lezárással ünnepelhessenek együtt a középiskolások, így a napközbeni versenyprogramok mellett kitombolhatják magukat egy óriási buli keretén belül.

A Tanévzárón a fiatalok mellett, a nem középiskolás szórakozni vágyók is szép számmal jelen voltak, a hajnalig tartó buli ismét óriási sikerrel zárult.