Otthonuk a tűz martaléka lett. A négytagú Bene család megsegítésére gyűjt a Plazma Center!

2023. 11. 02., 18:48
Gyűjtést indított a kecskeméti Plazma Center, hogy megsegítse azt a négytagú családot, akinek az otthona a tűz martaléka lett. A ballószögi Bene család házából szinte csak a falak maradtak meg!

A tűzvész okozta károk hallatán a kecskeméti Plazma Center gyűjtést szervez a család megsegítésére. A plazmából életmentő gyógyszereket állítanak elő, ami segíti a súlyos égési sérülésben szenvedő betegeket. Szerencsére ez a Bene családnál nem áll fenn, mivel személyi sérülés nem következett be az eset kapcsán, viszont otthonukból csak a csupasz falak maradtak meg.

A Plazma Center szívügyének tekinti, hogy segítséget nyújtson a Bene családnak. Szeptember végén hallottunk az esetről és a vezetőség úgy döntött, hogy segítségükre kell sietnünk! A gyűjtésünket nem csak a plazmaadóink körében, hanem mindenkinek meghirdetjük. Így a központban kihelyezünk egy urnát, melybe bárki bedobhatja azt az összeget, amivel segíteni szeretné őket
— hívta fel a figyelmet Zsisska-Kovács Ágnes, a Plazma Center marketing referense.

Novemberben a Bene családot támogatja a Plazma Center!

Akik november 1-30. között a kecskeméti Plazma Center minden plazmaadás után 100 Ft-tal támogatja a lakhatatlanná vált épület újjáépítését! A központ kihelyezett egy urnát is, melybe bárki pénzösszeggel támogathatja ezt a kezdeményezést, de a várják cégek, alapítványok, szervezetek adományait is, melyet az Együtt a Kecskeméti Családokért Egyesület segítségével juttatnak el a rászorulóknak.

A család addig nem tud visszaköltözni az otthonába, míg az lakhatóvá nem válik. A Plazma Center reméli, hogy a széles körű összefogással, melyhez Ballószög önkormányzata is csatlakozott megoldható válik, hogy még a téli hideg előtt lakhatóvá tegyék a Bene család otthonát.

A Plazma Center szívügyének érzi a segítségadást, azonban a plazmaadóiról sem feledkezik meg, sőt elismerése jeléül mindig megjutalmazza őket nyereményjátékaival és egyedülálló készpénzkifizetéseivel! Novemberben az új plazmaadók 100.000 Ft készpénzzel gazdagodhatnak! Íme, hogy ehhez, hogy lehet hozzájutni!

Novemberben az új csatlakozóknak 100.000 Ft készpénz is járhat!

Legyél új plazmaadó és látogass el a kecskeméti Plazma Center kitelepülésére, mert ez az első lépcső ahhoz, hogy tiéd legyen a 100.000 Ft.

  • Figyeld a kecskeméti Plazma Center Facebook oldalát, mert storyjaiban és az események között találod a kitelepülések helyszínét.
  • A kitelepült helyszínen foglalj időpontot az alkalmassági vizsgálatodra! Ez fontos!
  • Sőt még ezen a helyszínen 10.000 Ft-ra jogosító kupon is üti a markodat.
  • Amennyiben alkalmassá válsz a plazmaadásra, úgy máris 5000 Ft juttatásban részesülsz.
  • Az első és negyedik plazmaadásodért 25.000 Ft-ot kapsz alkalmanként, a második és harmadik plazmaadásodért pedig 20.000 Ft-ot.

Ha teljesen profi vagy és követed a szabályokat, akkor összesen 105.000 Ft készpénzzel gazdagodtál! Ez a kecskeméti Plazma Center egyedülálló ajándéka számodra! Mindezt azért, hogy értékes plazmáddal segítsd a rászoruló betegeket!

Válj te is igazi hőssé!

A vérplazma kiemelten fontos alapja számos gyógyszernek, amely életet menthet és más, szintetikus úton nem előállítható. A Plazma Center önkéntes hősei többszörösen is segítenek egy-egy plazmaadás alkalmával, hiszen nemcsak megmentik mások életét, hanem az életminőségük javításában is segítenek. A plazmából előállított gyógyszerek ugyanis segítenek többek között a vérzékenységben, a májbetegségben szenvedőknek és a szervátültetésen átesett, valamint az égési sérültek számára is.

Plazma Center

6001, Kecskemét, Kálvin tér 10-12. (II. emelet, a nagy Posta oldalában) 
Tel.: +36 76 545 235 
Nyitvatartás: 
Hétfő: 7:30-18:30 
Kedd: 7:30-18:30 
Szerda: 7:30-18:30
Csütörtök: 7:30-18:30 
Péntek: 7:30-18:30 
Szombat: 7:30-15:30 .

(x)