Címke: adománygyűjtés
Keresés
Dátum választó
Rendezés
32 találat
2023.12.11

Több mint 1 millió forint gyűlt össze a vadaskert jótékonysági napján

Megtartotta jótékonyság napját vasárnap a Kecskeméti Vadaskert. Az állatkert egyik munkatársának gyermekénél a leukémia ritkább és agresszív fajtáját diagnosztizálták szeptember elején. A kétéves kisfiú kemoterápiás kezelést kap, hosszú időt töltött intenzív osztályon életveszélyes állapotban. A gyermeknek csontvelő-átültetésre van szüksége. A jótékonysági napon több mint 1 millió forint folyt be a család megsegítésére.
2023.11.17

Árpád-házi Szent Erzsébetre emlékeztek a wojtylások

II. András király és Merániai Gertrúd lánya Szent Erzsébetként vált közismertté a magyarság körében. A szentéletű királynő egyházi emléknapjához közeledve rövid megemlékezést tartott a Wojtyla Ház sorsközössége a szokásos déli ételosztás előtt.
2023.08.17

Beleadott a Varázstáskába a Fidesz-KDNP frakció is

Idén is csatlakozott a Varázstáska akcióhoz a helyi Fidesz-KDNP. A frakció tagjai ma adták át felajánlott csomagjaikat az Alföld Áruház papír-írószer üzleténél. Az önkormányzati képviselők ilyen formán is hozzájárulnak ahhoz, hogy egyenlő eséllyel tudják elkezdeni a gyermekek a tanévet.
2023.08.16

Szentmisével, zenés áhítattal és jótékonysági sütiosztással ünnepelték Nagyboldogasszonyt

Megtartotta hagyományos ünnepi szentmiséjét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti csoportja Nagyboldogasszony napján, augusztus 15-én este. A Nagytemplomban először egy zenés áhítattal készültek a hívek számára, ezt követte az ünnepi szentmise, majd adománygyűjtéssel egybekötött süteményosztással kedveskedtek a híveknek.
2023.08.10

Segítsük együtt a viharkárosultakat!

A Magyar Vöröskereszt gyűjtést szervez a szélsőséges időjárási körülményekkel összefüggő humanitárius feladatok ellátására. Az Európa számos pontját hetek óta sújtó extrém időjárás pénteken hazánkat is elérte. Magyarország legrégebbi és legnagyobb humanitárius szervezete mind itthon, mind pedig határainkon túl segítséget nyújt a kialakult helyzetben.
2023.02.28

Izabella megsegítéséért szervezett gyűjtést a kecskeméti Plazma Center

A másfél éves leukémiás Izabelláért fogtak össze a Plazma Centerben. A család megsegítésére február 12-étől tartó gyűjtést szervezett a központ, hogy adományukkal könnyíthessék az anyagilag is megterhelő hétköznapjaikat. Ezért a zárónapon február 28-án, hosszított donorfogadási idővel várják a plazmaadókat, akik minden egyes donációjuk után 100 Ft-tal járulnak hozzá a kislány megsegítéséhez.
2022.12.02

Segítsünk együtt a bűncselekmények áldozatainak!

Bűncselekmények áldozatai számára indít gyűjtést advent idején a Kecskeméti Médiacentrum. Az Áldozatsegítő Központ közreműködésével nézőink, olvasóink segítségével tíz kiválasztott személyt vagy családot szeretnénk személyre szóló ajándékokkal meglepni karácsony közeledtével. Nézőink a Hiros.hu Facebook-oldalán „lestoppolhatják”, kinek a kívánságát szeretnék ők valóra váltani.