Police Café Helvécián

2023. 10. 06., 14:48

Összegyűltek a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti és bűnügyi vezetői 2023. október 6-án Helvécián. A munkaértekezlet a „Jövőálló rendészet – együttműködés„ elnevezést kapta, ugyanis az összejövetel célja a jelenlévő két állománycsoport közötti együttműködés fejlesztése volt. Balogh Károly, a település polgármestere külön köszöntötte a résztvevőket. Nyitóbeszédében a polgármester kiemelte a nagyközség és a rendőrség kiváló kapcsolatát.

Az eseményen jelen volt dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, vármegyei főkapitány, a rendészeti helyettese, dr. Vaslóczki Ferenc r. ezredes és a bűnügyi helyettese, dr. Kovács Gábor r. alezredes is. A jelentős szakmai múlttal rendelkező részvevők a szervezetfejlesztésről beszélgettek, a vezetőknek lehetősége volt kötetlenül elmondani a véleményüket, felvetéseiket. Az eszmecsere oldott hangulatban zajlott, nem volt parancsnok és beosztott a beszélgetésekben.

A rendezvény moderátora és segítője dr. Molnár Katalin PHD, Police Café képző és moderátor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi docensevolt, akiszakmai ismeretivel nagyban hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

A „kávéházi” beszélgetés nagyszerű alkalmat teremtett arra, hogy mindenki el tudta mondani a véleményét több rendőrségi témával kapcsolatban. A rendezvény sikeressége miatt a jövőben is számítani lehet Police Café-ra vármegyénkben.