STIHL Márkakereskedés és Szaküzlettel bővült a Royal Traktor szolgáltatása

2024. 06. 02., 18:00
STIHL Márkakereskedéssel és Szaküzlettel bővült a Royal Traktor cégcsoport kecskeméti telephelye. A szombati ünnepélyes megnyitó keretében egész napos izgalmas programokkal és kiállítással várta a vendégeket a Royal Traktor telephelye.
A galéria 43 képet tartalmaz

A Royal Traktor Magyarországon jelenleg öt telephelyen működik, köztük Kecskeméten is. A 27 éve sikeresen működő cégcsoport, mely a mezőgazdasági gépek forgalmazásában jeleskedik, újabb mérföldkőhöz érkezett. A vállalat megnyitotta legújabb STIHL szaküzletét és márkakereskedését, ezzel tovább bővítve tevékenységi körét és szolgáltatásainak palettáját.

Cégünk egy olyan cégcsaládhoz társult be, ami prémium minőséget képvisel a kertészeti és az erdészeti területen is. Ez a német márka a legkomolyabb minőség, ezért választottuk a STIHL-t. Mi nem csak eladni szeretnénk, hanem segítséget nyújtani azoknak, akiknek szükségük van rá, hogy elmondják nekik, hogy egy gép mire való, mit válasszanak és hogy működik. Magyarország legújabb és legmodernebb STIHL szakkereskedése lettünk, ezen kívül természetesen elindult a szervízszolgáltatásunk, ami azt jelenti, hogy nem csak értékesítünk, hanem teljeskörűen foglalkozunk mindenféle kiegészítőkkel és a gépek szervizelésével is, ami nagyon fontos
— adta hírül Muhari Béla, a Royal Traktor Zrt. vezérigazgatója.

Elindították a STIHL márka webshopját is, mely egyedi akciókkal rukkol elő az ingyenes kiszállítás mellett. Az új STIHL szaküzlet megnyitásával a Royal Traktor célja, hogy még magasabb színvonalú kiszolgálást nyújtson ügyfeleinek, akik immár a kiváló minőségű STIHL termékek teljes választékát is megtalálhatják a szaküzletben. Többek között láncfűrészt, fűkaszát, sövényvágókat, és egyéb kertészeti eszközöket, amelyek mind a megbízhatóság és a tartósság jegyében készültek.

A teljeskörű szerviz-, és alkatrészlefedettséggel működő Royal Traktor Zrt. jelenleg Kaposváron, Debrecenben, Mátészalkán, Pápán és Kecskeméten működik. A mezőgazdasági gépek területén nyújtott széles palettája most már bővült az erdészeti és a kertészeti szegmensekkel is. A Farmtrac traktorok és Agro-Masz talajmegmunkaló gépek magyarországi kizárólagos képviselőjeként a Royal Traktor MultiOne és Faresin rakodógépeket, Cynkomet és Palaz pótkocsikat, Remet es Jensen erdészeti gépeket és Hydrofast kiközelítő kocsikat is forgalmaz.

A STIHL szaküzleti szombati megnyitóján Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselővel együtt a Royal Traktor vezérigazgatója átadta adományát, egy STIHL szegélynyírót a Wojtyla Ház részére, melyet Farkas P. József alapító igazgató vett át, aki kihangsúlyozta, hogy Muhari Béla vezérigazgatóra nemcsak most, de a hétköznapokban is mindig számíthatnak.

A szombati megnyitón a vendégeknek erdészeti bemutatóval kedveskedtek a STIHL TIMBERSPORTS összeállításával. Bozsó Zoltán kétszeres magyar bajnok és Tóth János a világbajnokság hat versenyszámát mutatta be a közönségnek.

A Royal Traktor kínálatában a HITTNER horvátországi erdészeti prémium vonszolók is megtalálhatók, amelyek kifejezetten az erdőgazdálkodás kihívásaira lettek tervezve. Ezek a gépek híresek robusztus kialakításukról és hatékonyságukról, így ideális választást jelentenek mindazok számára, akik professzionális szintű eszközöket keresnek az erdészeti munkákhoz. A bemutatón a vendégek megtekinthették a legújabb HITTNER ECOTRAC 60 – STAGE V motorral rendelkező gép erejét, ami már a pályázatokban lízinglehetőséggel is elérhető ettől az évtől kezdve.

A Royal Traktor a családokra is gondol, ezért létrehozták a Royal Jurassic Parkjukat, ahol kengurukkal, alpakkákkal, szamarakkal és pónilovakkal találkozhattak a gyermekek.

Attól függetlenül, hogy egy újabb mérföldkő a cégünk életében, hogy beléptünk a STIHL prémium márkába, a fő vonalunk még ugyanúgy az agrárszegmens, ahol a mezőgazdasági gépekkel és ezen kívül még építőipari gépekkel szolgáljuk ki a kedves ügyfeleket. Ingyen pályázatírást fogunk biztosítani a jövőben. Ezen dolgozunk, hogy aki tőlünk vásárol és tőlünk pályázik, annak mi ingyen, saját szakkollégákkal megírjuk a pályázatát, hiszen idén közel 3 ezer milliárd Forint kerül majd az agráriumba és az erdészetbe
— tájékoztatott a vezérigazgató.

Az aktuális pályázatokról majd a www.royaltraktor.hu oldalukról lehet tájékozódni a jövőben. Az elmúlt 27 év sikerei és tapasztalatai alapján a Royal Traktor továbbra is a megbízhatóság és a minőség szinonimája marad a mezőgazdasági gépek piacán, és büszkén áll a gazdálkodók és kertészek szolgálatában az új STIHL szaküzlettel, HITTNER erdészeti gépekkel, valamint kiterjedt szervizhálózattal és alkatrészellátással is.

Royal Gép Centrum – STIHL SZAKÜZLET

Cím: 6000 Kecskemét, Budai út 132. 
Nyitvatartási idő: Hétfő- Péntek: 08:00 - 17:00 
                                          Szombat: 09:00 - 13:00 
                                         Vasárnap: Zárva 
Telefon: +36 20 746 7000 

(x)