Szenzáció címmel indult országjáró turnéjára a Magyar Nemzeti Cirkusz utazó társulata

2023. 05. 21., 08:41
Ismét Kecskemétre érkezik a város kedvenc cirkuszi társulata, az ország legnagyobb és legszínvonalasabb Magyar Nemzeti Cirkusza! A hírös városban május 24-től 29-ig lesznek látogathatók a már jól megszokott, Dunaföldvári úti Auchan melletti zöld területen.

Magyarország legszínvonalasabb utazó cirkusza, a Magyar Nemzeti Cirkusz 29. országos turnéját kezdte március 15-én. Az Ifj. Richter József vezette 70 fős társulat előadását az év hátralévő részében közel 20 vidéki városban, több mint 200 alkalommal tekinthet meg a közönség. Kecskemétre pedig hamarosan megérkeznek, a premiert május 24-én nézhetik meg az érdeklődők. A társulat május 29-ig kápráztatja majd a kecskeméti közönséget, viszont a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes mihamarabb megvásárolni a jegyeket.

A jegyeket ide kattintva lehet megvásárolni!

A Szenzáció című, több mint 2 órás világszínvonalú műsor címéhez méltóan olyan szenzációs produkciókat vonultat fel, mint a tavalyi év végén a Latinai Nemzetközi Cirkuszfesztiválon arany díjjal jutalmazott magyar lovasakrobata szám vagy a lélegzetelállító tripla szaltó a kupolában. A közönség felhőtlen szórakozásáért nemzetközi artistaművészek is felelnek, a Braziliából érkező száguldó motorosok ezúttal új formációban, női pilótával szerepelnek a halálgömbben, kiváló komikus nevettet kicsiket és nagyokat, de háziállatokból sem lesz hiány; kutya, valamint macska produkciókat is láthat a nagyérdemű. A hamisítatlan cirkuszi hangulatért a Nemzeti Cirkusz élőzenekara felel.

JEGYEK IDE KATTINTVA MEGVÁSÁROLHATÓK!

Magyar Nemzeti Cirkusz kecskeméti előadásai:

Május 24., 25., 26 (szerda, csütörtök, péntek) 18 órakor
Május 27., 28. (szombat, vasárnap) 15 és 18 órakor
Május 29. (hétfő) 15 órakor

A Magyar Nemzeti Cirkuszról

A Magyar Nemzeti Cirkusz Magyarország legnagyobb utazócirkusza. A cirkusz a Richter artistacsalád tulajdonában áll, 1995-ben alapította id. Richter József, aki 2012-ben átadta az igazgatói szerepkört fiának, Ifj. Richter Józsefnek. Minden évben a modern technikával felszerelt cirkuszsátraikkal és megújuló műsorral járják az ország nagyobb városait. A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata napjainkban 70 főből áll. A cirkuszsátor 1500 fő befogadására elegendő. A cirkusz gépjárműparkja 50 teherautóból áll, mely utazáskor körülbelül egy kilométer hosszú cirkuszszerelvényt jelent.

A Szenzáció című előadás kosztümös főpróbaja kapcsán az alábbi szervezetekkel működtek együtt a szervezők: Családcentrum Alapítvány, Nagycsaládosok Országos Egyesülete Zuglói Csoport, Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete, NENESZ, Váci Egyházmegye, Segítséggel Jó Szívvel Közhasznú Alapítvány, Studium Generale Zuglói Egyesület és a Zuglói Szent István Király Plébánia Caritas Csoport.

www.magyarnemzeticirkusz.hu