Tavaszváró – Húsvéti Családi Nap a Kecskeméti Vadaskertben

2023. 04. 10., 18:47
A tavaszi szünetben, így húsvétkor is számos meglepetéssel készült a Kecskeméti Vadaskert. Szombaton családi napot rendeztek az állatkert előtti parkban, valamint látványetetésekkel várták a vendégeket.
Fotó: Molnár H. Boglárka
A galéria 34 képet tartalmaz

Ha húsvét, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nem okoz csalódást a Kecskeméti Vadaskert. Április 7-e és 10-e között minden nap érdekes látványetetésekkel várták a vendégeket. Most az örvös medvékről, a rézusz makákókról, a dámszarvasokról, a csacsikról, az ázsiai törpevidrákról, a lámákról, a pónikról, valamint a kapucinus majmokról tudhattak meg a látogatók izgalmas információkat.

Nagyszombaton pedig egy Húsvéti Családi Nappal lepte meg a vadaskert a vendégeket. Zomboryné Polyák Irén igazgatóhelyettes elmondta, az állatkert is méltó módon készült a húsvétra, a kereszténység legnagyobb ünnepére.

Így számos programot szerveztek a vadaskert előtti térre: báb-, zenés-táncos műsorok, gyermekfoglalkozások, arcfestés várta a legkisebbeket, a nagyobbakat pedig a délutáni órákban operett műsor, majd az Irigy Hónaljmirigy koncertje szórakoztatta.