Terepjáróval ütközött, a helyszínen szörnyethalt a fiatal sofőr

2024. 04. 20., 09:06
Teljes útzár van Ágasegyháza és Kecskemét között, ahol két személyautó ütközött össze Fülöpháza külterületén. Egy fiatal sofőr a helyszínen életét vesztette.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 25 képet tartalmaz

Frissítés!

A piros színű Opel Corsa Kecskemét felől haladt, amikor egy kanyar után vezetője elveszítette uralmát a jármű felett. Ettől a jobb oldali útpadkára hajtott, majd keresztbe sodródva a szemből érkező fekete színű Jeep kocsival ütközött össze, ami egy utánfutót húzott. Az ütközés olyan nagy erejű volt, hogy az Opel az út szélére csapódott, a benne egyedül utazó fiatal gépjárművezető a helyszínen életét vesztette.

Ennek az úton sodródó piros autónak az oldalába csapódott bele az utánfutót húzó kocsi. Ez utóbbiban ketten ültek, egy férfi és egy nő, de ők nem sérültek meg. A brutális erejű ütközésben mindkét autó totálkárosra tört, a kecskeméti és a kerekegyházi tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

Halálos kimenetelű baleset történt szombaton reggel Ágasegyháza és Kecskemét között, Fülöpháza külterületén. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két személygépkocsi ütközött össze az 5301-es út 5-ös kilométerénél. A kecskeméti hivatásos és kerekegyházai önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

Információink szerint terepjáróval ütközött egy kisebb személyautó. A kocsiban egyedül utazó fiatal sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Úgy tudjuk, a terepjáróban ülők nem sérültek meg a balesetben. Teljes útzár mellett helyszínelnek a rendőrök.