U17, U20: Nagy csaták és egy győzelem az MFA ellen

2023. 03. 19., 21:20
A 8. fordulóból elhalasztott összecsapásokat pótolták vasárnap az SG Kecskemét Futsal korosztályos csapatai a Magyar Futsal Akadémia ellen. Az U17 nagyot küzdött, ám pont nélkül maradt, míg az U20 hat góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél.

Móra Viktor edzői értékelése az U17 meccséről: Nagy rangadót játszottunk az MFA-val, és sajnos most mi maradtunk alul. Voltak hiányzóink, de teljes erőbedobással mentünk bele a mérkőzésbe. Többnyire nálunk volt a labda, és voltak is veszélyes helyzeteink, de a kispad hossza döntött ma is. Ettől függetlenül gratulálok a játékosaimnak, nagyot küzdöttek, ami a legfontosabb számomra.

Móra Viktor edzői értékelése az U20 meccséről: Rég játszott a csapat együtt, így jó volt már végre újra látni őket a pályán. Fegyelmezetten védekeztünk, és szép támadásokat építettünk az első félidőben, így megérdemelten mentünk többgólos előnnyel a szünetre. A második játékrészben lehozta kapusát az MFA, de csak szépíteni tudtak. Az utolsó két percben szépségdíjas gólokkal tudtuk még emlékezetesebbé alakítani a mérkőzést. Jó teljesítmények mellett értékes győzelmet arattunk.