Újra Domb-futást tartott a IUSTITIA Egyesület

2023. 06. 11., 09:10
A múlt évhez hasonlóan, június második szombatján rendezte meg a IUSTITIA Egyesület a Domb-futást. Az alábbiakban beszámolójuk olvasható.
A galéria 7 képet tartalmaz

Talán az időjárás, talán az elébük magasodó Hegy/Domb nagysága riasztotta meg a futókat; a korábbi versenynél kisebb volt az érdeklődés. A feladat meg nehezebb: a domb körüli futást követően 50m /!/ szintemelkedést kellett legyőzni. S lefelé sem volt könnyű futni: egy rossz mozdulat és ... Szerencsére mindenki fokozott óvatossággal futott, senkit sem ért sérülés.

Az időjárás igazán trópusi volt: a korábbi napok nagy esőzéseinek nyomai nem tűntek el, a levegő párával volt telítve. Igaz, az eső elkerülte a rendezvényt, s a résztvevők ennek is nagyon örültek.

Lehetőség volt arra is, hogy valaki kedvtelésből fusson. Ezt használta ki Stix Laura Barbara, aki HATSZOR felfutott a Domb, de inkább a HEGY tetejére! Még a versenyzőknél is többet teljesített!!! Teljesen megérdemelte a csillogó érmet...

Az 5 körös Hegy-futást Kazai István nyerte Szomjú Zsolt előtt. A lányok versenyében dr. Tamás-Deák Brigitta érkezett elsőként a célba; őt követte Rajnai Bernadette.

A futást követően a Félegyházi Pékség szilvalekváros párnája segítette a felhasznált kalóriák pótlását. Köszönet érte!