Vidám kerítésfestés a Rákócziban

2023. 05. 13., 11:30
Közösségi összefogással szépült meg a kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola kerítése. Az intézmény összes osztályából érkeztek a szülők, gyerekek és pedagógusok, hogy közös munkával egy jó hangulatú délelőttön közösen varázsolják széppé az intézmény egy részét.
A galéria 25 képet tartalmaz

Csiszolták és festették a kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola kerítését az iskola tanulói, a szülők és a pedagógusok, szombat délelőtt.

Aszódi Judit a szülői munkaközösség elnökhelyettese, a közösségi összefogás lelkes szervezője elmondta, a szülői munkaközösség az iskolában azt határozta el, hogy segít társadalmi munkában felújítani az iskola kerítését. Így akarták megköszönni az iskolában dolgozók odaadó munkáját, a kiváló pedagógusokat,.

 A legfontosabb, amit szeretnénk üzenni a vezetőségnek, hogy ’Boldog Születésnapot Rákóczi!’, hiszen idén 40 éves az iskola
— emelte ki Aszódi Judit.

Nagyon segítőkész csapat fogott neki a szépítésnek. Minden osztály kapott egy kerítésrészt, amelyet közösen lecsiszoltak majd festettek. Fáriné Boros Erika, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola intézményvezetője a közösségi összefogás délelőttjén elmondta, a cél az, hogy a szülők is magukénak érezzék az iskolát.

Hozzátette, ez az első óriási volumenű akció, melybe az első osztálytól nyolcadikig minden osztályt bevontak. Hangsúlyozta, nagyon örül annak, hogy minden osztályból nagyon sok szülő vállalta, hogy segíti az iskola szépítését.