Címke: II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola
Keresés
Dátum választó
Rendezés
4 találat
2024.03.19

Fáriné Boros Erika volt a stúdióvendégünk

Elkezdődött a "rákóczis" hét a kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. A héten több program is várja a fiatalokat, például fejedelmi nap, kampány és természetesen megemlékezés is. Ennek kapcsán beszélgettünk az intézmény igazgatójával, Fáriné Boros Erikával.
2023.05.13

Vidám kerítésfestés a Rákócziban

Közösségi összefogással szépült meg a kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola kerítése. Az intézmény összes osztályából érkeztek a szülők, gyerekek és pedagógusok, hogy közös munkával egy jó hangulatú délelőttön közösen varázsolják széppé az intézmény egy részét.
2023.03.18

Kecskeméti sikerek a Lions Békeposzter-pályázatán

A Lions-klubok világszervezete több mint három évtizede hirdeti meg különleges művészeti versenyét a 11-13 év közötti korosztálynak, iskolákban és ifjúsági csoportokban, a világ 210 országában. A kiírás lényege, hogy a gyerekek kifejezzék a békéről alkotott elképzeléseiket és inspirálják a világot a művészet és a kreativitás révén. A több tízezer beérkezett alkotást országonként zsűrizik és minden Lions-kormányzóság egy munkával képviseli hazáját a nemzetközi megmérettetésen. Az idei verseny országos fordulóján a kecskeméti diákok különösen jól szerepeltek.
2023.03.14

12 csapat versengett az V. Oroszlán Kupán

Ötödik alkalommal rendezték meg az Oroszlán Kupa Lions megyei sportversenyt. Sérültek és egészségesek alkották a csapatokat a vetélkedőn, amelyet az értelmi sérüléssel élők számára szerveztek. Összesen 12 csapat mérte össze ügyességét.