"Vigyázat, csalók!” –A BÁCSVÍZ Zrt. közérdekű felhívása

2023. 03. 13., 12:11
A BÁCSVÍZ Zrt. felhívja a lakosság figyelmét, mielőtt csatornatisztítási szolgáltatást vennének igénybe, mindenképp tájékozódjanak a munka szükségességéről és annak költségigényével kapcsolatban. Csalók jelentek meg ugyanis, akik csatornatisztítási szolgáltatást vállalnak, de díjaik nem arányosak az elvégzett munkával

A BÁCSVÍZ Zrt.-hez időről időre érkeznek a felhasználóktól bejelentések arról, hogy egyes személyek, illetve vállalkozások csatornatisztítási szolgáltatásokat kínálnak – van, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. alvállalkozóiként tüntetve fel magukat -, díjaik viszont nem arányosak az elvégzett munkával.

Fentiek alapján kérjük, legyenek körültekintőek a munkát felvállaló vállalkozó ajánlatával kapcsolatban, mielőtt csatornatisztítási szolgáltatást vennének igénybe, mindenképp tájékozódjanak a munka szükségességéről és annak költségigényével kapcsolatban.

Külön felhívjuk figyelmüket arra, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. a csatornatisztítási szolgáltatásához nem vesz igénybe külső vállalkozásokat. Társaságunk belső csatornahálózat tisztítását csak előzetes árajánlat adása, illetve írásos megrendelés alapján végez.

Kérjük Önöket, ha hasonló esetet tapasztalnak, hívják ingyenes zöld számunkat: 06 80/ 200-423