Címke: BÁCSVÍZ Zrt.
Keresés
Dátum választó
Rendezés
663 találat
2023.03.13

"Vigyázat, csalók!” –A BÁCSVÍZ Zrt. közérdekű felhívása

A BÁCSVÍZ Zrt. felhívja a lakosság figyelmét, mielőtt csatornatisztítási szolgáltatást vennének igénybe, mindenképp tájékozódjanak a munka szükségességéről és annak költségigényével kapcsolatban. Csalók jelentek meg ugyanis, akik csatornatisztítási szolgáltatást vállalnak, de díjaik nem arányosak az elvégzett munkával
2023.02.10

Milliárdos víziközműhálózat-fejlesztés indult Kecskeméten és Ballószögön

Nagyrészt uniós támogatással indul közel kétmilliárdos ivóvízhálózat fejlesztési program Kecskeméten és Ballószögön, a BÁCSVÍZ Zrt. koordinálásával. A mai projektnyitón elhangzottak szerint a fejlesztés hálózat korszerűsítést, csővezeték cseréket, energetikai fejlesztéseket tartalmaz és Kecskemét lakosságának mintegy felét érinti. A jelentős forgalomkorlátozással is járó kivitelező munkáknak október végéig kell befejeződniük.
2023.02.09

Lezárult a Waste 2 Value szennyvíz-hasznosítási projekt

Lezárult az a nagyszabású projekt, amely a szennyvizek energia- és nyersanyagtartalmának innovatív hasznosítását célozta. A pályázó konzorcium tagjai több, mint 1,5 milliárd forint Európai Uniós támogatást nyertek technológiai fejlesztésekre. A BÁCSVÍZ Zrt. a projektben beszerzett egy gázmotort, amivel ugrásszerűen megnőtt a saját energiatermelése.