Zöld Misszió - MyFarm

2023. 03. 25., 17:39
"Senki nem tehet meg mindent, de mindenki tehet valamit." Ezzel a gondolattal jellemezte Zubor Melissza a Zöld Misszió Csomagolásmentes bolt alapítója, az esemény szervezője a szombaton megrendezett születésnappal egybekötött közönségtalálkozót.
A galéria 32 képet tartalmaz

Közönségtalálkozóval egybekötött születésnapot tartottak szombaton a Kecskeméti Katona József Könyvtárban. Harmadik születésnapját ünnepelte a Zöld Misszió Csomagolásmentes bolt, a MyFarmnak pedig közönségtalálkozó helyéül szolgált a könyvtár.

-Amivel a My Farm foglalkozik hasonló, mint a Farmville. Hiszen a valóságban vannak kertek, amelyeknél éves termelésre lehet előfizetőként regisztrálni. Lehet heti vagy havi kosarakra előfizetni és ami terem, azt teszik a kosárba – nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Zubor Melissza, Zöld Misszió Csomagolásmentes Bolt tulajdonosa.

A MyFarm gazdái a rendezvényen személyesen válaszoltak az érdeklődők minden felmerült kérdésére. A közönségtalálkozó mellett születésnapot is ünnepeltek a hétvége első napján.

-Ha a három évvel ezelőtti időszakra gondolunk vissza, akkor robbant be a Covid. Vállalkozóként megtanultam, hogy mindig minden változik. A mai napon is azt mondom, hogy újra belevágnék és újra megcsinálnám, hiszen ha abban az időszakban meg tudtunk maradni és talpon tudtunk maradni akkor ezután is sikerülni fog – mondta Zubor Melissza.

Szombaton a MyFarm közösségben munkálkodó gazdákkal és a bolt munkatársaival lehetett találkozni illetve olyan kiállítók is készültek termékeikkel, akik a térségben, kis vállalkozásokban termelnek vegyszermentes élelmiszert, háztartási eszközt vagy éppen használati cikket.

Kovászos pékárut, cukormentes lekvárt, liofilizált gyümölcsöket, vegyszermentes tisztítószereket, mosható-újrahasználható menstruációs eszközöket illetve növényi tejeket, mindenmentes süteményeket illetve zöldségkrémeket is találhattak a környezetkímélő életmód iránt érdeklődők.