60 éves az Aranyhomok Hotel

2022. 11. 18., 00:03
Ünnepi fogadást szervezett közelgő 60. születésnapja alkalmából az Aranyhomok Szálloda csütörtökön délután. Az eseményre a város gazdasági és kulturális életét több mint fél évszázada befolyásoló vállalkozás partnerei, valamint a város vezetői kaptak meghívást.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 25 képet tartalmaz

Több mint 50 üzleti partnerét vendégelte meg ma a hamarosan 60 éves Aranyhomok szálloda.  A beszállítóktól kezdve, a szerződött partnereken keresztül, a szolgáltatásnyújtásban partner vállalkozásokig mindenkit igyekeztek meghívni a közös ünneplésre. A vendégeket rövid köszöntést követően bűvészműsor és vacsora várta.

Az esemény része a turisztikai vállalkozás 60 éves évfordulója alkalmából elindított eseménysorozatnak, amely egy bállal kezdődött. Ott a szálloda dolgozóinak köszönték meg kitartásukat.

A mai nap a partnerek számára volt köszönetnyilvánítás, míg szilveszterkor az akkor 60. évét betöltő szálloda igazi születésnapját is megülik majd - tudtuk meg Gál Istvántól, az Aranyhomok Business-City-Center szálloda igazgatójától. Az igazgató hozzátette, az Aranyhomok egy különleges vállalkozás, ami a cégcsoport és Kecskemét számára egyaránt fontos, hiszen a 60 éves hotel jelenleg az új tulajdonos Accent Hotels Csoport legrégebb óta működő szállodája is egyben.