Izgalmas programok a Széchenyiváros Hete rendezvénysorozat mai napján

2024. 09. 18., 18:22
Szeptember 21-éig tart a népszerű Széchenyiváros Hete rendezvény, melynek harmadik napján is színes programok várták a közönséget. A mai repertoárban szerepelt testmozgás, egészségmegőrzés, ismeretterjesztés és természetesen játék is.
A galéria 5 képet tartalmaz

A CédrusKörök Retro játékaival indult el a Széchenyiváros Hete rendezvény mai (szerda) napja, mely során bingózhattak, QR kód számháborúzhattak a résztvevők. A délelőtt folyamán kitelepült a Szarvas térre az EFI Egészségpont egészségügyi mérésekkel, teljes testösszetétel analízissel, dietetikai és életmód tanácsadással szolgálva az érdeklődőknek. Bemutatkozott a Forradalom Utcai Óvoda ügyességi játékokkal, valamint akrobatika és modern tánc bemutató is szórakoztatta a közönséget az Arany János iskola jóvoltából.

Az idősebb korosztályt szenior torna bemutató várta, melyhez bárki csatlakozhatott a nyitott foglalkozás keretében. A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban volt a gyülekezője a Széchenyiváros Hete délután 3 órakor kezdődött közös sétájának, mely a Vízmű Domb tetejéről kínált ismeretterjesztő programot a kecskeméti városrészekről. A program házigazdája a CédrusNet Kecskemét Gyalogló Klubja volt. Holnap is várják gyalogtúrára a természetszeretőket az Arborétumba, akik három órától a Kápolnák útján vehetnek részt, a Mária-kápolnába tett látogatással egybekötve, a Zöld Vitalitás Cédruskörrel.

A Széchenyiváros Hete holnapi színes programjai között szerepel többek között balesetvédelmi előadás, tornabemutató, planetáriumi interaktív műsor felnőttek részére a naprendszerről. További részlet a szombatig tartó széchenyivárosi ingyenes programokról a hiros.hu hírportálon található.