Címke: program
Keresés
Dátum választó
Rendezés
10 találat
2023.02.14

Milyen programokat kínál idén a Szerelmi kalandtúra?

Tíz napon át több helyszínen rengeteg programmal várja a házaspárokat, a házasságra készülőket és a párkapcsolatban élőket a Házasság Hete programsorozat Kecskeméten. Erről mesélt a KTV Kiemelő című magazinjában Néma Attiláné Ella, a Parázs Pasztorális Központ koordinátora, a helyi esemény főszervezője.
2023.01.09

Téli programok a Kecskeméti Fürdőben

A téli időszakban is nyitva tartja kapuit a Kecskeméti Fürdő. Élményfürdő, versenyuszoda, szaunavilág és wellness várja a vendégeket. Ráadásul újdonságokkal is készül a fürdő vezetősége. Kollégánk, Molnár H. Boglárka a részletekről élőben tudósított az M1 csatornán.
2022.12.31

Utazzunk fényvonattal a téli szünetben!

A téli szünet végéig mindennap várja a kirándulókat a Gyermekvasút. Január 8-ig jár a két feldíszített karácsonyi kocsi, közülük az egyik külső világítást is kapott, így igazi fénykocsiként fut a síneken. Több este az utolsó járatban fényvonat közlekedik, valamint három hétvégi napon nosztalgiavonatokat is indítanak.
2022.11.23

Adventi szombat esték Kecskeméten

Tizenkilencedik alkalommal szervezi meg a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület az Adventi szombat esték elnevezésű programsorozatát. Idén is hétről-hétre fellobban egy-egy gyertya a város adventi koszorúján, miközben rövid műsorok keretében a különféle egyházi felekezetek képviselői osztják meg ünnepváró gondolataikat. A Régi idők karácsonya elnevezésű programsorozatba ágyazva zajló alkalmak minden szombaton szeretetvendégséggel zárulnak. A szervezők – Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület, valamint a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ – minden érdeklődőt tisztelettel várnak!
2022.11.21

Találkozó a Kecskemét City Balett sztárjaival

Látott Ön mostanában bármilyen zenés előadást a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban? Esetleg nem mindennapi táncszínházi előadást? Nos, ezeknek főszereplői a teátrum balett-tagozatának, a Kecskemét City Balettnek tagjai voltak, akik egész évadon át erőn felül dolgoznak. Éppen a napokban értek haza Bosznia-Hercegovinából, ahol vendégjátékon jártak Szárnyalás című előadásukkal.