Címke: program
Keresés
Dátum választó
Rendezés
73 találat
2024.02.10

Változatos programok a könyvtárban a Házasság hetén

Változatos programokkal készül a Házasság hetén a Katona József Könyvtár. Az országos programsorozat február 10-től február 21-ig tart. Az elkötelezett szerelem ünnephez Kecskeméten egyre több kulturális intézmény csatlakozik. A Katona József Könyvtár évről évre fontos állomásként szerepel a kínálatban.
2023.12.30

Komolyzenei programajánló – 2024. január

A komolyzenei programokban rendkívül gazdag adventi időszakhoz hasonlóan mozgalmasan indul az új esztendő. 2024 első napjaiban két hagyományos hangversenyt is rendeznek: január 1-jén a kecskeméti szimfonikusok újévi koncertjét a Hírös Agórában, január 5-én, pénteken este pedig Túri-Nagy János orgonaestjét a Nagytemplomban tartják meg.
2023.11.29

Mesés advent vár a gyerekekre Kecskeméten

Diótörő táncjáték, HAhó udvar, kézműveskedés, Mikuláskuckó, jégpálya és óriáskerék – ez csak néhány a sok-sok izgalmas program közül, amelyek varázslatossá teszik a legkisebbek számára az idei karácsonyvárást Kecskeméten. Összegyűjtöttük a hétvégén kezdődő adventi időszak gyerekprogramjait, hogy segítsük azokat a családokat, akik élménytelivé szeretnék tenni az idei ünnepvárást.
2023.10.30

Mit csináljon a gyerek az őszi szünetben?

Sok gyerek már halloween lázban ég, készülnek a rémisztőbbnél rémisztőbb jelmezek a keddi csokigyűjtésre. A szülőknek azonban nem árt tudni, hogy emellett sok-sok érdekes program vár csemetéikre az őszi szünetben. Ezeket kíséreltük meg összegyűjteni a teljesség igénye nélkül.
2023.02.14

Milyen programokat kínál idén a Szerelmi kalandtúra?

Tíz napon át több helyszínen rengeteg programmal várja a házaspárokat, a házasságra készülőket és a párkapcsolatban élőket a Házasság Hete programsorozat Kecskeméten. Erről mesélt a KTV Kiemelő című magazinjában Néma Attiláné Ella, a Parázs Pasztorális Központ koordinátora, a helyi esemény főszervezője.