Indul a KTV legújabb szórakoztató magazinműsora, a Kvalitás

2024. 10. 24., 15:00
Minőségi programok, minőségi ételek és italok, tippek a jobb életminőséghez. Erről szól a Kvalitás, a Kecskeméti Televízió új szórakoztató magazinműsora, amely ma este 20:00-kor kezdődik. Lássuk, milyen témákra számíthatnak az első adásban!

Őszi témákkal érkezik a képernyőre ma este a Kvalitás. A Kecskeméti Televízió új, szórakoztató magazinműsorában a minőségé a főszerep. Olasz divatáru boltban stílustanácsadóval beszéljük ki az idei őszi-téli divatot, de fitnesztippeket is adunk Kecskemét egyik legmodernebb edzőtermében, valamint érkezik egy kiskunmajsai wellnessajánló, ahol a gyógyvíz jótékony hatásainak járunk utána.

Halloween közeledtével egyre többen ragadnak kést, hogy tököt faragjanak, ehhez készítettünk egy kis útmutatót, de szó lesz Kecskemét egyik legnagyobb gyermekfejlesztő központjáról is, amely segítő kezet nyújt a szülőknek, ha nem a megszokott módon fejlődik a gyermekük.

Tartsanak velünk ma este 20:00-tól, ha egy könnyedebb hangvételű szórakoztató műsorra vágynak! Kvalitás ma este a Kiemelő után a KTV-n!