Címke: KTV
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2023.06.08

Ilyen volt, ilyen lett a Városházánk

A Kecskeméti Médiacentrum bő két perces kisfilmben sűrítette össze a kecskeméti Városháza megújulásának folyamatát. Banczik Róbert és Gyenes Kata fotói alapján Hájas Barnabás szerkesztő és Muresán András vágó alkotása bemutatja az épület felújításának folyamatát. A képek mellett érdemes figyelni a filmben megjelenő és a beruházáshoz szorosan kapcsolódó adatokra, érdekességekre is. A Kecskeméti Médiacentrum így köszönti a Városháza újjászületését.
2023.05.31

Nemzetközi sikere kapcsán volt a Múzsa vendége Kovács Levente orgonaművész, zeneszerző

A weimari 24. nemzetközi zeneszerző versenyen a napokban 3. helyezést ért el Kovács Levente orgonaművész, zeneszerző, zenetanár az Időkapu című saját szerzeményével akuzmatikus (szintetikus hangkeltés) kategóriában. A művész rangos elismerése kapcsán volt kedden este a KTV Múzsa kulturális magazinjának vendége. A műsorból többek között kiderült az is, hogy Kovács Levente 15 éves korában már részt vett ezen a nemzetközi versenyen, amelyet akkor meg is nyert szintén saját szerzeményével a Szent Sebestyénnel.
2023.05.26

Fődíjat nyert a KTV híradója

Fődíjat nyert a Kecskeméti Televízió híradója, a Hírös Hírek. A 96 médiumot tömörítő Helyi Televíziók Országos Egyesülete idén is meghirdette Helyi Érték Díj pályázatát tagjai körében. A híradós kategóriában pedig tarolt a KTV. A díjat Kozák Polett főszerkesztő vette át csütörtök délután Siófokon.
2023.05.24

Szemereyné Pataki Klaudia: támogatási programot dolgozunk ki a fiatalok helyben tartása érdekében

Egy sor szociális jellegű döntést hoz meg csütörtökön a közgyűlés. Ezek között lesznek olyanok, amelyek a rászorulók támogatásáról szólnak, de napirendre kerül majd a lakbérek befagyasztása is. Többek között ezekről beszélt, ma a KTV rendkívüli Kiemelő című műsorában Szemereyné Pataki Klaudia polgármester. A városvezető részleteket árult el egy a fiatalok helyben maradását segítő, most készülő programról is.
2023.05.23

Szeverényi Andreával és Ignácz Bencével beszélgettünk

Ágazati Képzőközpontot nyitott a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kecskeméten, a Bibó István utcai képzési helyén. Az európai uniós pályázati forrásból megvalósult, több kereskedelmi ágazat gyakorlati képzésére is alkalmas modern szaktantermet 2023. április 12-én. Köszöntöm a stúdióban Szeverényi Andreát, a Képzőközpont ügyvezetőjét és Ignácz Bencét, a Kecskeméti Szakképzési Centrum főigazgatóját.
2023.05.23

Sportmagazin: országos asztalitenisz torna lesz Kecskeméten

Országos asztalitenisz torna helyszíne lesz május 31-én Kecskemét, ahol a helyi sportolók mellett a legnagyobb hazai versenyzők is láthatóak majd. Erről is beszélt a KTV hétfői Sportmagazinjában Szabó Krisztián, a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér vezetőedzője. A műsorban szó volt a tavalyi eredményekről és az idei kilátásokról is.
2023.05.18

Jeruzsálem Nap lesz Kecskeméten-Róna Tamás főrabbi volt a KTV vendége

Street art performance utcatánc, jelenetek, dalok és tréfák a pesti kabaré aranykorából, Sabbathsong klezmer koncert is várja az érdeklődőket vasárnap a kecskeméti Jeruzsálem Napon. A rendezvényen fellép Oláh Gergő, sőt lesz kézműves foglalkozás, héber tanulás sőt „Kérdezz a rabbitól!” is. A rendezvény kapcsán volt csütörtökön a KTV vendége prof. dr. Róna Tamás főrabbi.
2023.05.09

Sportmagazin: olimpiai reményeiről beszélt Árvai Cintia kecskeméti súlyemelő

A 2024-es párizsi olimpián való részvétel sem elérhetetlen már Árvai Cintia kecskeméti súlyemelő számára, aki április végén a jereváni súlyemelő Európa-bajnokságon 101 kilogrammal országos alapcsúcsot döntött meg. A Kecskeméti TE Súlyemelő Szakosztályának versenyzője volt a hétfő Sportmagazin vendége, aki többek között az előtte álló feladatokról is beszélt Ferenczy Zoltán felelős szerkesztőnek.
2023.05.03

A KTV vendége Fazakas Géza, Jászai Mari díjas színművész

Több kecskeméti kiválóság is elismerésben részesült a március 15-i nemzeti ünnepünkön. Kiemelkedő színművészeti, színészi, rendezői, dramaturgiai, színháztudományi és színházelméleti tevékenysége elismeréseként Jászai Mari-díjban részesült Fazakas Géza, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze. Ezzel kapcsolatban beszélgettünk vele a KTV stúdiójában, amelyet visszanézhetnek a Kiemelő című magazinunkban.
2023.04.26

Ma este ÉlŐvíz!

Ma este 20 órától újra jelentkezik az ÉLőVÍZ, a Kecskeméti Televízió vallási magazinja. A mai adásában Göde Ferenc belsőépítész tanúságtételét hallhatják majd. Az építész elmeséli megtérésnek különleges történetét. A hét végi pápalátogatás kapcsán pedig dr. Finta József plébános osztja meg gondolatait.
2023.04.25

A digitális függőségről beszélgettünk

Napjaink egyik legaktuálisabb témájával foglalkozik a Digital Lions Club csütörtökön. Az előadás a Digitális világunkban a gyermekkori szorongás tüneteit és okait tárja majd fel az érdeklődők előtt, amely online lesz megtekinthető.