Címke: KTV
Keresés
Dátum választó
Rendezés
15 találat
2024.02.20

„Ez a jóleső fáradtság” - Adamik Zoltán a Sportmagazinban

Nyíregyháza kiváló pályája adott helyet az 50. Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságnak. A KARC atlétikai szakosztályának versenyzői Kecskemét eddigi legsikeresebb szereplését hozták össze a hétvégi versenyen. Az eredményekről Adamik Zoltán, a szakosztály vezetőedzője számolt be a Kecskeméti Televízió hétfői Sportmagazinjában.
2024.02.15

ANNO: Polgármesteri bál 1999-ben

A báli szezon hagyományosan vízkereszt után veszi kezdetét és egészen a nagyböjt kezdetéig tart. A mulatságok, vigasságok időszakának kiemelkedő eseményei a polgármesteri bálok. 25 évvel ezelőtt Kecskeméten egy különleges helyszínen, a Katona József Színházban gyűltek össze városunk prominens személyiségei. Visszatekintő magazinunk e heti adásában az 1999-ben készült összeállításunkból láthatnak részleteket.
2024.02.09

Évindító interjút adott a KTV-nek Szemereyné Pataki Klaudia polgármester

Jelentős kedvezményeket terveznek bevezetni április 1-jétől a helyi tömegközlekedésben, Homokbányán P+R parkoló épül, és a buszflotta további modernizálásának előkészítése is zajlik – többek között ezekről beszélt a KTV-nek adott évindító interjújában Szemereyné Pataki Klaudia polgármester. A teljes interjú jövő csütörtöki Közélet magazinunkban lesz látható.
2024.02.09

Négy évtizede a Népi Iparművészeti Gyűjtemény élén Kriskóné Dávid Mária

Idén immár 40 éve a Népi Iparművészeti Gyűjtemény vezetője Kriskóné Dávid Mária. Az intézményben az évek alatt számos kiállítás és program köthető az ő nevéhez, valamint a népi iparművészet mellett az intézményben helyet kapott a népművészet, a különböző művészeti ágak is. A szakember 40 éves pályafutásáról beszélt a KTV pénteki Kiemelő magazinjában.
2024.02.07

ANNO: emlékezés Csizmadia Lászlóra

E heti visszatekintő műsorunkban a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház örökös tagjára, Csizmadia Lászlóra emlékeztünk. Húsz évvel ezelőtt, 70. születésnapja kapcsán városunk teátruma jubileumi gálaműsort szervezett a köszöntésére. Az ünnepeltet kulturális magazinunk is megszólította, az ANNÓ-ban ezt a beszélgetést idéztük fel.
2024.02.07

Hírös Kecskemétiek: dr. Máttyássy Adrienn a pódiumon

A Hírös kecskemétiekkel szervezett pódiumbeszélgetés-sorozat legutóbbi vendége dr. Máttyássy Adrienn pszichiáter, a kecskeméti kórház osztályvezető főorvos volt. A vele folytatott beszélgetés szerkesztett változatát a Hírórát követően, szerda este 20.00 órától láthatják a Kecskeméti TV műsorán.
2024.02.07

Múzsa: hétfőn ismét "Kecskemét is kiállítja" gála

Február 12-én a Hírös Agóra színházterme ad otthont a Kecskemét is kiállítja kulturális gálaműsornak. A rendezvény kezdeményezője három évvel ezelőtt a Városi Civil Kerekasztal volt, amely már akkor felkarolt a Kecskemét Kultúrájáért Alapítvány, a szervezet kuratóriumi elnőke beszélt a hétfő esti gálaműsor programjáról a KTV keddi Múzsa magazinjában. Bárdos Ferenc hangsúlyozta, hogy a műsorban ezúttal is lesznek színpadérett civil, amatőr fellépők mint például a Hírös Barackvirág Tánccsoport vagy Kovács János magyarnóta énekes, valamint lesznek díszvendégek is, mint például a Kecskeméti Fesztivál Kórus vagy Csík János és a Mezzo zenekar. Bárdos Ferenc a KTV-ben beszélt a Valentin napon induló 41. Médium Filmklub idei kínálatáról is.
2024.02.06

Sportmagazin: Szily György lett a Spartacus Asztalitenisz Szakosztályának elnöke

A Magyar Asztalitenisz Szövetségnél történt tisztújítás után került ismét Kecskemétre Szily György, aki mostantól elnöke a Spartacus Asztalitenisz Szakosztályának. Az új vezető terveiről is beszélt a KTV hétfői Sportmagazinjában. Mint elmondta az a célja, hogy a sok tragédián keresztülment helyi asztalitenisz sportág, ismét régi fényében ragyogjon. Szabó Krisztián vezetőedző pedig arról beszélt a műsorban, hogy Szily György személyében nem csak jó szakember, hanem egy alkalmas vezető is került a szakosztály élére.
2024.01.30

Tóth Norbert: cél a bennmaradás

Nincs könnyű helyzetben a kecskeméti NB I/B-s férfi kézilabda csapat, miután az őszi idényben hullámzó teljesítményt nyújtottak, az átigazolási időszakban pedig több meghatározó játékosuk is elment. Többek között erről beszélt a KTV hétfői Sportmagazinjában Tóth Norbert vezetőedző.
2024.01.24

Ma este újra ÉlŐvíz!

Ma este 20 órakor újra jelentkezik a KTV ÉlŐvíz című vallási magazinja. A januári adásban a héten zajló ökumenikus imahéttel foglalkoznak, emellett beszélgetést láthatnak Tódor Norberttel, a Karol Wojtyla Barátság Központ munkatársával, aki többek között arról mesélt, hogyan találkozott Istennel és hogyan lett hitetlenből hívő.
2024.01.05

Komoly megfélemlítések állhatnak a kárpátaljai nyílt levél hátterében

Erősen felborzolta a kedélyeket az a bizonyos nyílt levél, melyet december 11-én tett közzé az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség. A nyilvános bejegyzést több kárpátaljai magyar is aláírta, miszerint támogatják Ukrajna EU-s csatlakozását. Azonban nagyon úgy néz, hogy nem önszántukból írták alá a dokumentumot, komoly fenyegetések, megfélemlítések állhatnak a háttérben.