A Kőszívű című musical zenéi újra elvarázsolták a kecskemétieket

2024. 05. 28., 10:54
Hatalmas tömeg volt kíváncsi a Nyitott Városháza elnevezésű programsorozat hétfő esti nagykoncertjére Kecskemét főterén. Az érdeklődők a Kőszívű című musical dalait hallgatthatták meg.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 16 képet tartalmaz

A Kőszívű dalai csendültek fel a hírös város főterén  a Nyitott Városháza elnevezésű, szombat estig tartó rendezvénysorozat első estéjén. A Szente Vajk - Galambos Attila – Juhász Levente alkotta szerzőtrió musical-darabja Jókai Mór ismert, nagyszerű regényéből készült, és a hazaszeretetéről, hűségéről, bátorságáról, a szeret és a szerelem erejéről mesél az ifjabb és az idősebb korosztálynak.

A Kőszívű zenéiből készült összeállítást a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház kiváló színészeinek tolmácsolásában hallhatta a közönség. A műsorban felléptek: Märcz Fruzsina, Mechle Christian, Orth Péter, Koltai-Nagy Balázs, Szabó P. Szilveszter, Bori Réka, Danyi Judit, Kovács Gyopár, Horváth Alexandra, Varga-Huszti Máté, Serbán Attila, Pál Attila és Nagy Sándor. A teátrum színművészei, kóristái és balett-tagozatának táncosai mellett vendégművészek is érkeztek a koncertre. A produkció fantasztikus zenei és fergeteges vizuális élményt adott a főtéren összegyűlteknek, akik hatalmas tapssal jutalmazták a fellépőket.