Automatából is beszerezhetjük a Valentin-napi virágcsokrokat

2023. 02. 14., 17:56
Valentin-nap a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon a legtöbben közös programot szerveznek, vacsoráznak egy étteremben, de a virág is elmaradhatatlan az ünnepen. Kecskeméten pedig már arra is van lehetőség, hogy a virágboltok zárása után csokorhoz jussanak a férfiak.

Frézia, jácint az illatával, a tulipán a kecsességével, a rózsa pedig színével varázsolja el az embereket. Valentin-nap alkalmából idén is a vörös rózsákat és a tavaszi illatokat keresték a férfiak, hogy meglepjék szerelmüket. A Lorist virágüzletben is folyamatosan készültek a megrendelt csokrok.

– Mindig a vörös rózsa a sláger, azt viszik a legjobban. De újabban nagyon szeretik a tavaszi virágokat, az összeültetéseket. Ki vannak éhezve az emberek a friss illatokra, a szép színekre – vélekedik Gudmonné Csikai Julianna, a virágüzlet tulajdonosa.

Színekből pedig most sem volt hiány a virágboltokban. Kedveltek még az egyes ajándékcsomagok, tartósított virágok és a szívecskés minták, legyen az csomagoláson vagy dekoráción. Az idei évtől pedig a férfiak egyik legnagyobb ellensége, a záróra sem lehetett akadály a virágvásárlás terén. Létezik ugyanis virágautomata is.

– Kecskeméten ez az egyetlen egy automata van a Rákóczi út 8. szám alatt, éjjel-nappal vannak benne csokrok. 24-26 csokor közül lehet választani, igyekszünk mindig frissíteni a kínálatot – mondja Julianna.

Jelenleg kifejezetten Valentin-napi összeállítások vannak a gépben, de mindig az aktuális időszak növényeit találhatjuk majd meg. Így az automata egy-egy névnapkor vagy születésnapkor is jó szolgálatot tehet. Mindenesetre nem árt felköszönteni Bálint és Valentin nevű ismerőseinket.