Az év duettkoncertje Kecskeméten

2024. 04. 22., 14:12
„Nagy találkozás” Pressertől Pucciniig - Szekeres Adrien, László Boldizsár közös kiemelt koncertje Kecskeméten. Adrien és Boldizsár Kecskeméten még sosem énekeltek együtt, ezért is különleges alkalom a május 4-i koncertjük, ráadásul a korábbi más városokban megtartott koncertekhez képest most az egy zongorás műsort kibővítik 4 zenészre, és számos új duett feldolgozás is hallható lesz.

Kevesen tudják, hogy Adrien és Boldizsár a pályájuk elején egy énektanárhoz, Sík Olgához jártak. Olga néni (ahogy őt mindenki hívta) korábban nagy generációk sorát (Pitti Katalintól Zoránon át Presserig) nevelte ki. A két művész pályája elején sok közös növendék koncerten énekelt együtt, viszont azóta valahogy nem keresztezték egymás útjait. A közelmúltban viszont hosszú idő után megtört a jég, és azóta teltházas koncerteket adtak több mint 15 nagyvárosban. Ezért is lett a koncert címe Presser Gábor különleges dala “Nagy találkozás”.

A koncerten számos szóló mellett olyan duettek is elhangoznak majd, ami mindkettőjük számára kirándulás lesz, így Bolditól hallhatnak könnyűzenei ugyanúgy, mint Adrientől klasszikus stílusú megszólalást is. Természetesen nem maradhatnak el Andrea Bocelli nagy duett slágerei sem. Az est során közreműködik a Cotton Club Band.

Kecskeméten 2024. május 4-én 19.00-tól látható a koncert, melyre jegyek kaphatók a jegyport.hu és a hirosagora.jegy.hu oldalon, valamint a helyszínen.