Belügyminisztériumi Országos Úszóbajnokságot rendeztek Kecskeméten

KÖZLEMÉNY
2023. 11. 09., 12:07
Idén is Kecskemét adott otthont a Belügyminisztériumi Országos Úszóbajnokságnak, amit immár tizenegyedik alkalommal rendeztek meg.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg a Belügyminisztérium 2023. évi Országos Úszóbajnokságát. A versenynek a hagyományoknak megfelelően, immár 11. alkalommal a Kecskeméti Fürdő adott otthont. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményt Menczer Gusztáv, a Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárság közigazgatási főtanácsadója nyitotta meg, a versenyzőket pedig a szervező főkapitányság vezetője, Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok köszöntötte.

A bajnokságon a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó 21 szerv összesen 228 versenyzőt indított, akik négy korcsoportban, három úszásnemben, illetve váltóversenyeken mérték össze erejüket.

Az összetett csapatversenyben a Készenléti Rendőrség úszói végeztek az I. helyen, II. helyezett a Terrorelhárítási Központ csapata lett, míg a III. helyet a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság versenyzői szerezték meg.

Országos rendőr-főkapitányi különdíjban részesült a két legeredményesebb, állományban lévő rendőr: Nagy Eszter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság versenyzője, és Kőrösi Tamás, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság úszója.

Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság