Brutális baleset: Jeeppel ütközött az Opel, sofőrje életét vesztette

2024. 04. 20., 12:09
Egy személy életét vesztette, amikor összeütközött két autó Ágasegyháza közelében, az 5301-es úton.
Fotó: Donka Ferenc
A galéria 25 képet tartalmaz

Ahogyan korábban írtuk, teljes útzár volt Ágasegyháza és Kecskemét között, ahol két személyautó ütközött össze Fülöpháza külterületén. Egy fiatal sofőr a helyszínen életét vesztette.

A piros színű Opel Corsa Kecskemét felől haladt, amikor egy kanyar után vezetője elveszítette uralmát a jármű felett. Ettől a jobb oldali útpadkára hajtott, majd keresztbe sodródva a szemből érkező fekete színű Jeep kocsival ütközött össze, ami egy utánfutót húzott. Az ütközés olyan nagy erejű volt, hogy az Opel az út szélére csapódott, a benne egyedül utazó fiatal gépjárművezető a helyszínen életét vesztette.

Ennek az úton sodródó piros autónak az oldalába csapódott bele az utánfutót húzó kocsi. Ez utóbbiban ketten ültek, egy férfi és egy nő, de ők nem sérültek meg. A brutális erejű ütközésben mindkét autó totálkárosra tört, a kecskeméti és a kerekegyházi tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja.

A baleset helyszínén egy szürke autó vezetője elmondta, hogy az ütközés előtt a piros kocsi őket előzte meg, majd a karambol után azonnal hívták a mentőket és a rendőrséget. Információnk szerint a vétlen Jepp után haladt egy másik kocsi, amiben egy szabadnapos rendőr utazott. Ő azonnal odarohant az útszéli kocsihoz, majd ő is szólt a mentőknek, rendőrségnek valamint a tűzoltóknak. 

Kapcsolódó cikk