Budapesten is bemutatták a Mélymerülés antológiát

2023. 01. 22., 09:28
Budapesten, az újbudai BBB KultPont és Közösségi Térben is bemutatták január 20-án, pénteken a kecskeméti Mélymerülés antológiát. "Társaim nevében is mondhatom: jól eső és kellemes hangulatban telt az a másfél óra, amely alkalmával részt vehettünk a Mélymerülés utcalap három évfolyama kilenc számának 145 alkotásából válogatott jótékonysági antológiánk fővárosi bemutatóján" - összegezte benyomásait a lap főszerkesztője, Kriston-Vízi József.

"Történt, hogy a múlt év december eleji, otthoni kötet-premier után főszerkesztő egy levélváltás során szóba hozta az eseményt Mika Editnek, a Bartók Boulevard Egyesület (BBE) kecskeméti származású tagjának. Az újbudai városrész közismert kultúraszervezője, közművelődési szakembere révén vehettük fel a kapcsolatot Jáki Mónikával, a BBE főtitkárával és éjjel-nappal pörgő menedzserével. Az ő felajánlásuk révén nyílt tehát lehetőségünk a filantróp célú művészeti antológia bemutatására a KultPont Közösségi Térben (Újbuda, Budapest XI. kerület, Bartók Béla út 46.)" - írta beszámolójában Kriston-Vízi József.

A bemutatón részt vett Somogyi Tímea Anna, a magazin-sorozatot és az antológiát is kiadó Védőháló Karitatív Egyesület elnöke, Libor Zoltán irodalmi szerkesztő és Kriston-Vízi József ötletgazda, főszerkesztő. A baráti találkozón jelen volt az utcalap, valamint az antológia anyagát gazdagító Kiss Katalin Ferenczy Noémi-díjas textilművész, a kecskeméti gyökerű Orosz István (Utisz) grafikusművész, animációs rendező, író, a Nemzet Művésze, valamint Nagy Ádám ifjúságkutató, szociológus, szépirodalmi szerző is. 

Kapcsolódó cikk