Címke: Adamik Zoltán
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.02.29

A Kecskemétről indult Szűcs Szabina ötpróbában indul a világbajnokságon

Szűcs Szabina, a Kecskeméti Sportiskolában nevelkedett, majd a Budapesti Honvédhoz igazolt atléta kiváló eredményekkel kezdte ezt az évet, mert első felnőtt nemzetközi versenyén, Franciaországban megdöntötte az U23-as magyar csúcsot ötpróbában, majd alig két hétre rá a BOK csarnokban tovább javította azt. A kiváló formának köszönhetően a március 1–3. között rendezendő felnőtt fedett pályás atlétikai viadalon Glasgow-ban indulhat ötpróbában. Ez a világbajnokság a 19. lesz a sportág történetében, több mint 130 ország 650 versenyzője indul, 26 versenyszámban avatnak bajnokot. Magyarországot 9 atléta képviseli. A tavaly az ELTE sportszervező szakán diplomázott, február 4-én a 22. évét betöltő Szabinát eddigi pályafutásáról, terveiről kérdeztük.
2024.02.20

„Ez a jóleső fáradtság” - Adamik Zoltán a Sportmagazinban

Nyíregyháza kiváló pályája adott helyet az 50. Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságnak. A KARC atlétikai szakosztályának versenyzői Kecskemét eddigi legsikeresebb szereplését hozták össze a hétvégi versenyen. Az eredményekről Adamik Zoltán, a szakosztály vezetőedzője számolt be a Kecskeméti Televízió hétfői Sportmagazinjában.
2023.08.18

Két kecskeméti atléta indul a budapesti világbajnokságon

A szombaton kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságon két kecskeméti sportoló is részt vesz. Palkovits István 3000 méter akadályfutásban már 19-én, szombat délelőtt megkezdi a versenyzést a világ legjobbjai között, Németh Mátyás távolugrónk pedig 23-án, szerdán, áll először rajthoz. A két fiatal sportolóval és edzőikkel beszélgettünk a nagy megmérettetés előtt.
2023.06.14

Adamik Zoltán volt a Sportmagazin vendége

Hazai és nemzetközi versenyeken is remek eredményeket értek el az elmúlt hónapokban a KARC-KESI atlétái. A részletekről beszélt a KTV Sportmagazinjában Adamik Zoltán, a KARC-KESI vezetőedzője, aki négy fiatal versenyzőt is visz majd a gyermek világjátékokra, amelynek helyszíne ezúttal Dél-Korea lesz.