Címke: Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1154 találat
2023.11.27

Vádat emeltek a nemzetközi embercsempész bűnszervezet algír irányítójával és két társával szemben

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség bűnszervezetben irányítóként elkövetett embercsempészés miatt vádat emelt egy algír férfival szemben, aki a Szerbiából és Hollandiából irányított embercsempész bűnszervezet magyarországi tevékenységét szervezve, algír és török bűntársaival együtt alig fél év alatt legalább 78 migráns szállítását hangolta össze.
2023.11.23

A lakás kamerája buktatta le az utazóbűnözőket

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség lopás miatt vádat emelt azzal a két utazóbűnözésből élő férfival szemben, akik az M5-ös autópályáról találomra letérve egy véletlenszerűen kiválasztott lakásba betörtek és összesen 1,6 millió forint összegben készpénzt, aranyláncokat és karórákat loptak el.
2023.11.22

Kirabolta, majd bezárta a házba az idős asszonyt

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség többrendbeli rablás, személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés és magánlaksértés miatt vádat emelt azzal a sorozattolvaj férfival szemben, aki éjjel betört az általa korábbról jól ismert, nehezen mozgó, idős házaspárhoz, majd amikor tetten érték, mindkettejüket bántalmazta, ráadásul az asszonyt bezárta a főépületbe, hogy ne tudjon segítséget hívni. Egy pár héttel korábbi utcai rablás is a férfi számlájára írható.
2023.10.31

Nem köszönt, ezért kalapáccsal betörte házának ablakait

A Kecskeméti Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és rongálás miatt vádat emelt egy helybeli férfival szemben, akit egy autós próbált megfékezni, amikor bosszúból a nyílt utcán kalapáccsal a szomszédja utcai ablakait betörte. A garázda a számonkérés miatt a jármű hátsó ablakát is betörte, ráadásul a sofőrre is ráütött.
2023.10.25

A kábítószer-kereskedő pár a dílerükkel együtt áll bíróság elé

A Kecskeméti Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt vádat emelt egy párral szemben, akik több mint egy éven át kereskedtek „kristály” fantázianevű tudatmódosító szerrel Lajosmizsén és Táborfalván. A pár mellett a részükre kábítószert biztosító férfi is a vádlottak padjára kerül.