Címke: BÁCSVÍZ
Keresés
Dátum választó
Rendezés
26 találat
2023.11.17

A BÁCSVÍZ munkatársai a Bringázz a munkába! élmezőnyében

Remek eredményeket értek el a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai a Bringázz a munkába! kampány szeptemberben meghirdetett és október végéig tartó kihívásán. A 106 regisztrált céges csapat közül a 3. legjobb eredményt érték el, az egyéni listán pedig Praksch László (a képen balról) informatikus, adatvédelmi tisztviselő a 13. helyen végzett, míg Berecz Lajos laboratóriumvezető helyettes a 18. lett.
2022.12.27

Kurdi Viktor: „Bízom benne, hogy megtaláljuk a válaszokat az előttünk álló kihívásokra”

2021. után 2022-ről is elmondhatjuk, hogy nem volt könnyű év a BÁCSVÍZ Zrt.-nél. Az energiapiaci válság és az infláció erőteljes növekedése jelentős mértékben megnehezítette a cég gazdálkodását is. Egyebek mellett erről is beszélt Kurdi Viktor elnök-vezérigazgató, amikor az elmúlt 12 hónap értékelésére kértük, illetve a 2023-as tervekről kérdeztük.
2022.12.21

A BÁCSVÍZ e-számla kampányának harmadik nyertesét köszöntötték

December 21-én, szerdán a BÁCSVÍZ Zrt. Izsáki úti ügyfélszolgálatán köszöntötték a cég e-számla kampányához kapcsolódó nyereményjáték harmadik nyertesét. Ferenc Klaudia kecskeméti felhasználónak Kurdi Viktor elnök-vezérigazgató adta át a kisorsolt 100 ezer forint értékű ajándékkártyát.
2022.11.22

Érdemes odafigyelni a vízórák és kerti csapok téliesítésére

Nem lehet megnyitni a csapot, kinyitás után nincs víz, irreálisan magas lesz a vízszámla - ezek a vízóra elfagyásának jelei, a csere pedig több tízezer forintba is kerülhet, amit a fogyasztónak kell kifizetnie. Az igazán hideg idő előtt tehát érdemes odafigyelni a vízórák és kerti csapok téliesítésére.