Kategória: Szolgáltatás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
8 találat
2024.04.03

Már lehet napi e-matricát vásárolni

2024. április 1-től bevezetésre kerül a napi e-matrica Magyarországon. Az úthasználati jogosultság egy, a vásárló által megjelölt naptári napra lesz érvényes, és a teljes hazai díjköteles úthálózaton használható lesz. Motorokra - a heti (10 napos) és havi e-matricákhoz hasonlóan - kedvezményes áron lehet majd megvásárolni a napi autópálya-matricát.
2024.03.18

Még mindig a legkirályabb étterem a Király Expressz

Az étterem közel egy éve nyitotta meg kapuit a Kurucz körúton, amely azóta a város egyik kedvenc menüzős helyévé nőtte ki magát. A minőség és a széles választék gyorsan meggyőzte a vendégeket, a gyorsaság és az egyedülálló felszolgáló robot Bella, pedig könnyen törzsvendéggé formál mindenkit. Az étterem mindig is törekedett arra, hogy kiváló minőségű és ízletes fogásokat kínáljon vendégeinek, ezt a minőséget pedig nemcsak az étteremben, hanem az otthonunkban, munkahelyünkön is élvezhetjük.
2024.03.17

Érkeznek a gépjárműadós iratok

Folyamatosan érkeznek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok. Idén egy hónapot nyernek a gépjárművek tulajdonosai, üzembentartói, ugyanis a több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett elegendő április 15-ig befizetni az adót.
2024.03.08

Április 1-jéig tesztelik a hidrogén-meghajtású buszt Kecskeméten

Kedden állt forgalomba az a hidrogén meghajtású busz, melyet egy hónapig tesztel Kecskeméten a Kecskeméti Közlekedési Központ. A jármű rendes járatot lát el, ezért ugyanúgy lehet igénybe venni, mint bármely másik autóbuszt. Amennyiben a tapasztalatok is kedvezőek lesznek, a távoli célok közt szerepel, hogy 2025-től kettő, 2028-ra 10 hidrogén meghajtású járművel rendelkezzen a város.
2024.03.05

Márciusban rendkívüli lehetőség a lakásbiztosítások újrakötésére

Idén márciusban – ha úgy döntünk – egy hónapig soron kívül újraköthetjük lakásbiztosításunkat. Átköthetővé válnak a lakásbiztosítások. Érdemes minden ügyfélnek átnéznie meglévő szerződését és összehasonlítani az új ajánlatokkal. Jó választás lehet az MNB védjegyével ellátott Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás.
2024.03.05

Júlia Virág – mert a minőség nem luxus

25 éve szolgálja ki elégedett vásárlóit Kecskeméten a Júlia Virágüzlet! A hosszú fennállásuk titka nem más, mint a szenvedély és a szeretet! Mindig képesek megújulni úgy, hogy a minőséget megtartják, ezért is büszkélkedhetnek széles törzsvásárlói rétegükkel.
2024.02.26

Kecskeméten is megkezdődik a konyhai zöld- és élelmiszerhulladékok házhoz menő gyűjtése

2024. március 4-étől Kecskeméten is megkezdődik a konyhai zöld- és élelmiszerhulladékok házhoz menő gyűjtése. Magyarország 14 városának meghatározott részein induló rendszert a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. (MOHU) és szerződéses partnerei működtetik. Az új rendszer részeként Kecskeméten elsőként a társasházi övezetekben, 900 társasházban 25 000 lakást érintve indul el a konyhai zöld- és élelmiszerhulladék házhoz menő gyűjtése.
2024.02.21

Új ügyfélszolgálati pontot nyitott Kecskeméten a Groupama Biztosító

A Kisfaludy-ház egykori Domus áruház felőli oldalán megnyitotta második kecskeméti ügyfélszolgálati irodáját a Groupama Biztosító. Alexandre Jeanjean, a biztosító vezérigazgatója a Lechner Kávéházban tartott szerdai megnyitóeseményen kiemelte: a digitalizáció és a mesterséges intelligencia korában is kulcsfontosságúnak tartják az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartást. Gaál József, Kecskemét alpolgármestere üdvözölte az új ügyfélszolgálati pont megnyitását, hiszen mint mondta, a pénzügyi szolgáltatások fejlesztése is hozzátartozik a város élhetőségének további emeléséhez.
2024.02.13

Nagyobb sebességfokozatra kapcsol Kecskemét - Cél a személygépkocsi forgalom csökkentése

Több bizottság napirendjén is szerepel a helyi tömegközlekedés díjainak radikális csökkentése Kecskeméten. Ezek között a legjelentősebb, hogy havi 100 forintért vehetnek bérletet majd a nyugdíjasok illetve diákok, de a munkába járást segítő dolgozói bérletek ára is drasztikusa csökken, sőt még idén Homokbányán megépül a megyeszékhely első P+R parkolója, az ott váltott jegyekkel pedig ingyenes lesz a helyi buszok használata.