Címke: Bíró-Kisjuhász Petra
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2024.02.15

Szombaton hazai pályán kezdi tavaszi hadjáratát a KNKSE

Hosszú „téli szünetet” követően szombaton megkezdi tavaszi menetelését a Kecskeméti NKSE. A hírös városi lányok a tabella második helyéről várják a folytatást, ami abszolút megfelel a várakozásoknak, hiszen a gárda csupán egyetlen diadalra van a felsőházi rájátszástól – a hőn áhított célt már szombaton elérheti a KNKSE.
2023.10.12

Győzelemmel vonulna pihenőre a Kecskeméti NKSE

A soron következő bajnoki hétvége után hosszabb szünet következik a versenysorozatban (3 hét), így a kecskeméti kézilabdás lányoknak nem lehet más céljuk, mint a Rákosmente ellen itthon begyűjteni a két pontot, aztán szusszani egyet a november 5-i, Inárcs-Örkény elleni (szintén hazai) rangadó előtt.
2023.10.05

Megőrizné dobogós helyét a Kecskeméti NKSE

Tovább tart a kecskeméti női kézilabdázók jó szériája, hiszen két hazai diadal után az elmúlt héten, a Malév otthonában megszerezték első idegenbeli győzelmüket (23-35). A BUD Arénából elhozott két pont a tabella 2. helyére repítette a hírös városi lányokat, nem lehet más céljuk, mint megőrizni pozíciójukat, és kitartóan üldözni a listavezető ENUSÉ-t.
2023.09.07

Idegenben kezdi a szezont az alakulóban lévő Kecskeméti NKSE

Tavaly úgy tűnt, megoldhatatlan feladatként tornyosul a KNKSE előtt a versenyév befejezése, ám úgy tűnik, a klub túl van a nehézségek jelentős részén, és stabil jövőképpel vág neki az NB II-es szezonnak. A Kecskemét a G-csoportba kapott besorolást, ahol jónéhány ismerős gárdával csap össze. Az erőviszonyokat egyelőre nehéz megítélni, hiszen még folyamatban vannak a tárgyalások és igazolások – a hírös városiak a bajnoki rajtot megelőző napokban is keményen dolgoztak a keret véglegesítésén.
2023.05.10

Új edzővel építi a jövő csapatát a Kecskeméti NKSE

Alighanem másképp tervezte a kecskeméti női kézilabdacsapat a 2022/2023-as versenyévet. Egy évvel ezelőtt örömmámorban úszott a csapat és vezetősége, hiszen kishíján „söpréssel” jutott az NB I/B-be a KNKSE felnőttcsapata, és a gárda komoly tervekkel vágott neki a másodosztálynak. A klub gazdasági helyzete azonban felülírta az álmokat, és egy nehézségekben gazdag, győzelmekben szegény esztendő következett, így a klub most az NB II-re készül.