Címke: bíróság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
182 találat
2023.07.12

Ittasan vezetett az eltiltás alatt, 8 hónap börtönre ítélték

A Kiskunhalasi Járásbíróság gyorsított eljárásban 8 hónap börtönre, 2 év közúti járművezetéstől eltiltásra és 1 év közügyektől eltiltásra ítélt egy 53 éves kiskunhalasi férfit, akit a Kiskunhalasi Járási Ügyészség ittas járművezetés, valamint eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt állított bíróság elé.
2023.05.18

Bűnügyi felügyelet alatt kezdett drogot árulni

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vádat emelt egy kiskunmajsai férfival szemben, aki a más ügyben elrendelt bűnügyi felügyelete alatt jövedelemszerzés céljából családtagjaival rendszeresen marihuánát és kristályt értékesített.
2023.05.11

Tavaly jelentősen csökkent az ügyhátralék a Kecskeméti Törvényszéken

Miközben a Kecskeméti Törvényszéket a legnagyobb létszámú bíróságok között tartják számon – Budapestet nem számítva országos összehasonlításban az első három között jegyzik –, teljesítménye alapján még méretből adódó helyzeténél is előkelőbb helyet foglal el – emelte ki a ma (csütörtökön) megrendezett megyei összbírói értekezlet alkalmával dr. Tóth Áron László, az Országos Bírói Hivatal Elnöki Kabinetének főosztályvezetője Kecskeméten.