Címke: Cseke Péter
Keresés
Dátum választó
Rendezés
124 találat
2024.05.09

Színházi élménnyel lepik meg a pedagógusokat

Ajándékkal lepik meg a kecskeméti oktatókat, nevelőket Pedagógus nap alkalmából. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester kezdeményezésére a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház együttműködésében több mint 2000 pedagógust hívnak meg egy-egy előadásra, így köszönve meg az áldozatos munkájukat.
2024.04.10

„Csodák világa, menedék” – Évadot hirdetett a Kecskeméti Nemzeti Színház

Százhuszonnyolcadik évadát is változatos előadásokkal tölti fel a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház – a középpontban ezúttal az ősbemutatók, valamint az új alkotókkal való találkozások lesznek. A teátrum vezetői szerda délelőtt, a Boutique Hotel Gaia rendezvénytermében ismertették a 2024/25-ös évad célkitűzéseit és előadásait.
2024.03.22

Autizmus világnapja a Kecskeméti Nemzeti Színházban

Április 2-án, az autizmus világnapján egy minden szempontból különleges előadás várja az érdeklődőket a Ruszt József Stúdiószínházban: A Ha megtapsolom a harangot témája az autizmus spektrumzavarral élő fiatal felnőttek egymásétól is eltérő, sokféle és egyedi világtapasztalata, kapcsolódásai: kapcsolódás a külvilághoz, egy másik emberhez, egymás belső világaihoz a felnőttkor küszöbén.
2023.11.02

Újítják a színház előtti járdát

Elkezdődött a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház előtti járda felújítása. A pénteki előadást megtartják a teátrumban, a nézők az oldalsó bejáratokon tudnak majd bejutni az épületbe. A munkálatok a tervek szerint jövő hét végére befejeződnek.
2023.09.22

Keresztes Dóra és Orosz István alkotásaiból nyílt kiállítás a Kecskeméti Nemzeti Színházban

Keresztes Dóra és Orosz István grafikusművészek alkotásaiból nyílt kiállítás csütörtökön délután a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház nézőtéri büféjében. A művészházaspárt Cseke Péter direktor köszöntötte, a kiállítást pedig Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.
2023.04.11

A világ legnagyobb színházi eseményéhez csatlakozott a Kecskeméti Nemzeti Színház

Grandiózus show-val, varázslatos előadásokkal, ötvennyolc ország közreműködésével indult útjára a 10. Színházi Olimpia, amelyhez a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház két előadás befogadásával csatlakozott: áprilisban a Koponyánk, körülbelül című drámai látlelet a Jászai Mari-díjas Kálló Béla rendezésében látható Kecskeméten, míg májusban az Újvidéki Színház az Anna Kareninával invitálja a nézőket egy érzelmi utazásra.