Címke: díjátadó
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2024.02.22

Diákolimpiai bajnokokat köszöntöttek

A 2022-23–as Diákolimpia országos döntőkön dobogós helyezést elért vármegyei bajnokokat köszöntötte csütörtökön délután a Bács-Kiskun Vármegyei Diák- és Szabadidősport Egyesület. 79 általános és középiskolás diák ás felkészítő tanáraik gyűltek össze a Neumann János Egyetem Tudósházában.
2023.12.14

A vármegye legjobbjait díjazta a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

A vármegye legsikeresebb vállalkozásait és vállalkozóit díjazta a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara csütörtökön a kecskeméti Városházán tartott évzáró küldöttgyűlésén. Az ünnepi alkalmon az arra érdemes diákoknak támogatást adtak át a kamara által szervezett 15. Hírös Vacsorán összegyűlt adományokból. Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere köszöntőjében hangsúlyozta: városunk mindent megtesz azért, hogy az infrastruktúra fejlesztésével lekövesse és tovább ösztönözze az elmúlt évek robbanásszerű gazdasági fejlődését.
2023.09.22

Kertészkedés mesterfokon - Átadták "A legszebb konyhakertek" díjait

Idén is felkutatták a legszebb konyhakerteket Kecskeméten. A város idén 11. alkalommal csatlakozott „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű országos programhoz. A program célja, hogy ösztönözze a kiskerti zöldség-, gyümölcs-, vagy éppen gyógynövény termesztést.
2023.06.24

KAFF 2023 – A Kojot négy lelke fesztivál nagydíját, a közönségdíjat és a legjobb egészestés európai film díját is bezsebelte

Ma este a kecskeméti Hírös Agórában tartották a 16. Kecskeméti Animációs Fesztivál záróeseményét. 111 alkotás volt versenyben és 20 kategóriában osztottak ki díjakat. A fesztivál nagydíját, a közönségdíjat és a legjobb egészestés európai film díját is Gauder Áron a Kojot négy lelke című alkotása nyerte, utóbbit megosztva kapta Nuno Beato Nagyapám démonjai című filmjével.
2022.11.25

Kiosztották a Bács-Kiskun megyei Prima-díjakat - Videóval

Katkics Tamás okleveles építészmérnök, B. Zeikfalvi Anna grafikusművész és Grosán Pál atléta vehették át a Prima-díjakat, a Közönségdíjat pedig dr. Kelemen Edit csecsemő- és gyermekgyógyász főorvos nyerte el a 17. Prima Gálán, melyet ma (péntek) este tartottak a Four Points by Sheraton Hotelben.