„Az Endoszkópia technikai és gyakorlati alapjai” címmel tartanak konferenciát Kecskeméten a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontban. Az idén immár 6. alkalommal megrendezett kétnapos esemény megnyitóját ma délelőtt tartották.
Idén már 6. alkalommal rendezik meg az „Endoszkópia technikai és gyakorlati alapjai” című endoszkópos alaptanfolyamot, amely a gasztroenterológiai szakképzésben a szakvizsgáig kötelezően elvégzendő, de minden alkalommal sok más érdeklődő kollégát is vonz. Szeptember 26-27-én a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel ad otthont a színvonalas országos továbbképzésnek, amelynek házigazdája a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Gaztroenterológiai Osztálya.
Dr. Szepes Attilára emlékeztek kollégái és barátai, a mai napon a Four Points by Sheratonban. A magyar gasztroenterológia elismert és nagytudású alakjának tiszteletére egy emlékülést szerveztek az őt tisztelő és szerető kollégái, hogy tudományos előadásokkal emlékezzenek meg mindarra a sok tudásra, tapasztalatra, amit tőle kaptak.
Dr. Szepes Attilára emlékeztek kollégái és barátai május 2-án, csütörtökön a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotelben. A magyar gasztroenterológia elismert és nagytudású alakjának tiszteletére egy emlékülést szerveztek az őt tisztelő és szerető kollégái, hogy tudományos előadásokkal emlékezzenek meg mindarra a sok tudásra, tapasztalatra, amit tőle kaptak.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon - kizárólag a felhasználói élmény fokozásának érdekében - ún. sütiket alkalmazunk. A hírportál használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.